Waarom de kleur groen ideaal is voor op kantoor

0
1528

Met groene wanden voor kantoren creëer je weelderige binnenlandschappen die helemaal op maat ontworpen worden, of je nu op zoek bent naar interessante vormen, levendige kleuren of decoratieve stijlen. Door groene muren te kiezen nodig je een dramatische en vernieuwende toevoeging van moderne binnenhuisarchitectuur aan je kantoorruimtes uit, en creëer je een overdekte tuin voor alle seizoenen die je werkruimte omvormt, verbetert en verrijkt. Waarom zijn groene muren in je kantoor een goed idee?

Waarom groen jouw productiviteit verhoogt

Groene muren zijn zo veel effectiever in het verhogen van je productiviteit dan conventionele, gangbare of gebruikelijke kleuren. Groen is de meest effectieve kleur om je concentratie en productiviteit te verhogen. Hier is waarom:

  • Groen is de meest effectieve kleur om de concentratie te verhogen. Het is een ontspannende kleur, die niet aanzet tot over-activiteit. Het is de meest introspectieve kleur, wat betekent dat je geest mag zwerven. Het is ook de gemakkelijkste kleur om mee te leven, want er is geen haast om op een andere kleur over te schakelen.
  • Groen is, als het in voldoende hoeveelheden gebruikt wordt, de meest effectieve kleur om angst te verminderen. Het kalmeert de geest.

Een betere kijk op de wereld om je heen

Deze planten helpen ook om je een betere kijk te geven op de wereld om je heen. Dit is natuurlijk een belangrijke boodschap die niet altijd gemakkelijk over te brengen is. Het kantoor kan erg deprimerend zijn. Maar de heldere kleuren in een bloementuin kunnen de zorgen en de gemene gedachten die in ons sluipen verlichten. En je kunt er zeker van zijn dat Moeder Aarde wordt beschermd