WordPress hosting voor serieus zakendoen

0
3751
Wordpress hosting

Je kent het probleem misschien wel. Je hebt een goed product te koop staan, of bent de beste vakman in jouw gebied. Klanten binnen halen is echter in sommige gevallen een vak apart, dus je hebt op advies van anderen een website opgezet. Zo’n website is eigenlijk een soort visitekaartje, dat jou op een passieve manier aan klanten kan helpen. Je hebt een domeinnaam aangevraagd, maar hoe moet je nu verder vanaf hier? Jij weet niets van websites bouwen, maar je kan het ook niet door een ander laten doen. Een website laten bouwen is namelijk erg duur.

Zelf een website maken

Hoewel je misschien de kennis niet hebt, is het tegenwoordig gelukkig vrij makkelijk om zelf een website te maken. Hier heb je namelijk een heel handig te gebruiken systeem voor, genaamd WordPress. Dit systeem maakt het mogelijk om met verschillende plugins en hulpmiddelen een website te bouwen, zonder dat je enige kennis van programmeren of webdesign hebt.

Hoe bouw je een WordPress site

Om te beginnen met het opbouwen van jouw nieuwe WordPress site zal je eerst een hostingpakket moeten hebben. Gelukkig zijn er verschillende aanbieders van WordPress hosting. Een van die aanbieders is mijn.host. Hier kan je al vanaf 1,99 euro per maand een hostingpakket met WordPress aanschaffen. Heb je daar een van de WordPress pakketten, eventueel inclusief domeinnaam, gekozen dan kan je die snel en makkelijk bestellen. Wanneer het pakket geactiveerd is kan je inloggen en binnenstappen in de wondere wereld van WordPress. Afhankelijk van jouw WordPress hosting pakket heb je meer dan genoeg ruimte om alle foto’s, video’s en ander materiaal dat je wil tonen op jouw website te zetten. Je kan vanuit WordPress verschillende personalisatie opties kiezen voor jouw websites, zoals de layout, kleuren en lettertype. Uiteraard wil je ook zoveel mogelijk laten zien dat jij de expert bent in jouw vakgebied.

Bloggen

Met een WordPress hosting pakket is het heel makkelijk om jouw eigen website op te zetten, maar daarmee ben je er nog niet. Je wil natuurlijk ook laten zien waarom de klant jou juist moet inhuren. WordPress bied je een makkelijke manier om dat te doen. Door blogberichten te schrijven over jouw vakgebied, die jouw persoonlijke denkwijze of expertise laten zien, weten klanten waarom ze voor jou moeten kiezen. Met een WordPress hosting pakket heb je dan dus ook niet alleen de statische website die mensen vertelt wie je bent en wat je doet. Met zo’n website kan je ook op deze manier communiceren met jouw potentiele klanten en hen over de streep trekken.

Als je al bij mijn.host hebt gekeken, dan heb je ook gezien dat er vele verschillende WordPress hosting pakketten zijn om uit te kiezen. Welk pakket het beste voor jou is, zal volledig afhankelijk zijn van jouw wensen. Bedenk je dan ook van tevoren goed wat jij met jouw website wil doen en bereiken. Op die manier heb je meteen de best mogelijke website voor jouw bedrijf.

Laat die klanten maar komen.