Handige tips om thuis volop van de zomer te genieten

0
1607

Deze zomer thuisblijven? Als je deze zomer niet naar het strand bent geweest, is dit artikel iets voor jou. Er zijn talloze manieren om thuis van de zomer te genieten. Van traditionele zomeractiviteiten tot enkele “out of the box”-ideeën, we hebben een aantal tips voor je!

1 – Creëer je eigen camping

Maak een achtertuin camping. Zet een tent op, maak een vuurplaats en breng de nacht door onder de sterrenhemel!

2 – Ga wandelen

Kies voor een wandeling. Op zoek naar een gloednieuw landschap? Bekijk onze lijst met de meest effectieve wandelingen in de omgeving.

3 – Ga tuinieren

Breng meer tijd thuis door, open een moestuin en geniet van de oogst. De volgende zijn onze ideale suggesties.

4 – Ga ‘op reis’

Je hebt niet eens een mand nodig. Koop wat broodjes bij een van de regionale favorieten en geniet van een lunch in de buitenlucht.

5 – Ga lekker fietsen

Veeg het stof van de fiets. Niets roept meer jeugdherinneringen op aan de zomer dan fietsen en fietsen in de buurt.

6 – Repareer jouw achtertuin

Koop gloednieuw speelgoed, breng wat tijd door met wieden en planten of kies voor een complete achtertuinrenovatie.

7 – Koop een huisdier

Een zomer thuis doorbrengen is het perfecte moment om uw huisdier terug te brengen en te adopteren totdat het een levenslang thuis vindt.

8 – Zet je in voor het goede doel

Maak limonade. Nog beter, maak en houd een limonadekraam om goede redenen om geld in te zamelen, bijvoorbeeld voor het goede doel.

9 – Maak ijs

Je hebt niet eens een ijsmachine nodig om dit heel eenvoudige recept te maken. Ga voor innovatie met je favoriete mixen.

10 – Maak ijslolly’s

Wat is er meer verjongend dan een zomerijsje?

11 – Start een nieuwe vrijetijdsbesteding

Begin een nieuwe taal te ontdekken. Probeer yoga. Ben je aan het breien of sudoku. Probeer nieuwe gerechten. jij begreep!

12 – Ga naar een picknick

Het lijkt een beetje ouderwets, maar een picknick kan toch leuk zijn. Doe wat eten in een mand of koelbox, zoek ergens een stukje gras, plof en eet lekker. Neem je vrienden of familie mee en maak er een belevenis van om bij je te zijn. Zorg ervoor dat u de mierenhoop vermijdt!

13 – Zoek je vrienden op

Iedereen zit tegenwoordig op internet. Sommige mensen zetten hun gezicht rechtstreeks op hun telefoon, zelfs als ze buiten zijn. Deze zomer moet je je mobiele telefoon neerleggen, wegblijven van de computer en het leven zonder internet ervaren. Zorg ervoor dat je stopt en je vrienden ziet. Ga zo door; doe wat we deden voordat internet de dominante kracht in ons leven werd. Je hersenen zullen je dankbaar zijn, want soms moet je gewoon wegblijven van internet.

14 – Geniet van het water

Water is iets magisch en je kunt er veel mee doen. Ga deze zomer naar een stukje water, of het nu een meer, oceaan, rivier of andere plek is. Ga vissen en zwemmen. Ga op het strand liggen of maak een boottocht. Als je eenmaal in het water bent, kun je honderd dingen doen. Bezoek er een en geniet!