Waarom een vakantie naar Playa del Palma fantastisch is

0
2017

De Balearen is een schitterende Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Het is een prachtige bestemming voor een roadtrip. Een van haar pareltjes is de badplaats Playa de Palma. Deze badplaats ligt ten oosten van de hoofdstad Palma de Mallorca. In Playa de Palma kun je volop flaneren op de gezellige boulevard met al haar restaurantjes en barretjes. Dankzij de ligging aan de Middellandse Zee is het ook een fijne plek om even uit te waaien. Wissel het wandelen af met een bezoek aan een van de brede zandstranden, of vele discotheken. Ook heb je overdag de keuze uit een enorm aanbod aan watersporten, excursies en culturele activiteiten.

Waarom een vakantie op Playa de Palma?
Playa de Palma is een ideale bestemming wanneer je houdt van zon, zee en strand. Jong en oud vermaakt zich in deze badplaats uitstekend. Wat betreft aanbod aan activiteiten is het een van de beste bestemmingen op de Balearen. Je kunt er watersporten beoefenen, maar ook luieren op het strand. Het uitgaansleven is er bovendien ontzettend gezellig. Op sommige plekken kom je zelfs Nederlandse kroegen tegen. Op Playa de Palma ben je in verre oorden, en ervaar je toch het thuisgevoel.

Wat is er te doen op Playa de Palma?
Playa de Palma is een veelzijdig eiland. Je kunt er genieten van de Meditteraanse zon en de hele dag luieren, maar ook watersportactiviteiten ondernemen. Zo biedt de bananenboot dolle pret, evenals een tochtje met de waterski. Tijdens een vakantie op Playa de Palma kun je ook cultuur snuiven als je dat wenst. De historische bezienswaardigheden bevinden zich vooral op Mallorca, slechts 16 kilometer verderop. Slenter bijvoorbeeld over INCA, de oudste markt van Mallorca waar je allerlei Spaanse snuisterijen kunt kopen.

Stranden van Playa de Palma
Zoals de naam al doet vermoeden, draait Playa de Palma vooral om het strand. Deze is 4 kilometer lang en 50 meter breed. Het strand biedt diverse activiteiten aan. Verruil je ligbedje en parasol bijvoorbeeld eens voor een jetski of zweef hoog door de lucht tijdens het parasailen. Je kunt er zelfs fietsen en golfen. Deze activiteiten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Playa de Palma is zeer schoon en goed onderhouden, en is zodoende onderscheiden met een blauwe vlag.