Hoesjes en accessoires voor je iPhone

0
4098
accessoires voor je iPhone

Gebruik je een smartphone, dan zal je op den duur ook te maken krijgen met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan oortjes of een hoesje. Hierin heb je vaak verschillende keuzes en dus kan het goed zijn dat je niet weet wat nou de juiste keuze voor jouw situatie is, of wat er verkrijgbaar is voor jouw type iPhone of ander Apple product.

Accessoires voor de verschillende Apple producten

Er zijn heel veel Apple accessoires verkrijgbaar, voor elk Apple product. Heb je een iPhone, dan heb je sowieso een oplader nodig, de benodigde kabels en een headset is ook handig. Hierbij kun je kiezen voor de traditionele oortjes, maar ook draadloze bluetooth headsets. Maar dat zijn lang niet alle accessoires die verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een powerbank, speaker, een houder voor in de auto, carkits, popsockets, pennen, sporthoesjes, screen protectors en gewone hoesjes.

iPhone hoesjes

Ga je op zoek naar een nieuw hoesje, dan kun je kiezen voor een back cover waarbij er alleen een hoesje om de achterkant van je telefoon zit, of een flip case. Bij deze laatste klik je de telefoon in de case, en deze kun je vervolgens ook dichtklikken, net zoals een boek.

Er is veel keuze als het gaat om iPhone hoesjes. Niet alleen flip cases en back covers, maar er zijn ook transparante hoesjes verkrijgbaar, evenals flip cases met ruimte voor je belangrijkste pasjes. Zo kun je je ID-kaart en je pinpas erin stoppen waardoor je geen portemonnee meer mee hoeft te nemen. Daarnaast zijn er ook hoesjes te verkrijgen die schokbestendig zijn, waterbestendig en zijn er hoesjes speciaal voor een fietshouder. Voor welk hoesje je uiteindelijk ook kiest, de kwaliteit hiervan is altijd belangrijk. Zo moet een hoesje er niet alleen leuk uit zien, maar moet hij je iPhone ook voldoende beschermen.

Uiteraard zijn alle hoesjes ook nog eens in veel verschillende kleuren en uitvoeringen te krijgen. hoesjes van leer, transparant, transparant met glitter, hoesjes van metaal, van carbon fiber en flexibele hoesjes. Daarnaast zijn veel hoesjes ook in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat ze altijd bij je iPhone en bij jou passen. In veel gevallen zijn de flip cases ook met verschillende prints te krijgen. Zo is er altijd een hoesje te vinden dat perfect bij jouw stijl past. En heb je een iPhone 12 Pro Max? Dan zijn er ook hoesjes verkrijgbaar met een koord zodat je de telefoon om je nek kan doen. Dit is handig omdat de telefoon vaak te groot is voor je broekzak.