Handige gadgets voor je Apple iPhone die je niet mag missen

0
2948
refurbished iphone

Een Apple iPhone is een geweldig apparaat dat beschikt over allerlei functionaliteiten. Naast bellen, appen en internetten kun je er bijvoorbeeld ook prachtige foto’s mee maken. Wist je dat er ook een aantal handige gadgets zijn voor de Apple iPhone? Wij hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet!

1 – Oplaadpunt voor je iPhone

Een goed oplaadpunt als gadget mag niet ontbreken bij de Apple iPhone. Met dit oplaadpunt voor verschillende soorten iPhone’s maak je jouw geliefden tijdens de kerstdagen heel gelukkig.

Meerdere soorten iPhone’s en kleuren

Zo is deze gadget zeer geschikt voor onder andere voor de iPhone 5 5S Desktop, iPhone 6Plus Desktop en voor de iPhone6s Plus Desktop. Bovendien kun je de gadget aanschaffen in mooie kleuren als zwart, blauw en goud. Of misschien geef je liever de voorkeur aan goudroze of zilver. Hoe dan ook haal je met dit oplaadpunt van hoge kwaliteit een fantastische gadget in huis.

2 – Siliconen portemonnee

Een telefoon neem je natuurlijk overal mee naar toe. Bescherming is belangrijk om ervoor te zorgen dat het apparaat niet beschadigd raakt. Een siliconen portemonnee voor de iPhone is wat dat betreft een goed idee. Bovendien is het een ideaal cadeau om te geven tijdens kerst.

Siliconen stof

Iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone. Door de sterke siliconen stof is je portemonnee altijd goed beschermd. Helaas kan het wel eens gebeuren dat een smartphone valt. Dankzij de portemonnee is valt het apparaat gelukkig niet meteen stuk.

Verschillende types

De siliconen portemonnee is zowel geschikt voor de iPhone als Samsung. Let overigens wel goed op het soort portemonnees die worden aangeboden. Er zijn namelijk verschillende types die elk geschikt zijn voor een andere smartphone. Zo hoort type 1 bij de iPad, type 2 bij LG, type 3 bij LETV, type 4 bij Redmi en type 5 voor one+one.

3 – Anti-zwaartekracht iPhone

Een iPhone die de zwaartekracht weerstaat? Ja, tegenwoordig bestaat het. De anti-zwaartekracht iPhone blijft onder andere eenvoudig plakken aan glas, muren, ramen en prikborden. Ideaal wanneer je de iPhone even snel kwijt moet. Bovendien is het een fantastische gadget om tijdens de kerstdagen cadeau te doen.

Nooit meer vergeten

Soms leg je tijdens grote drukte de smartphone of iPhone even weg. Helaas vergeet je wel eens waar je het apparaat hebt neergelegd. Dankzij de anti-zwaartekracht iPhone is dit voorgoed verleden tijd. Door het apparaatje bijvoorbeeld te bevestigen aan de keukenkastjes valt het altijd in het oog. Ook blijft het prima plakken aan het dashboard van de auto.

Geschikt voor elke iPhone gebruiker

Door de hoge kwaliteit valt deze iPhone nooit naar beneden. Voordat je het cadeau geeft is het wel even handig om te kijken welke iPhone je familielid heeft. Gelukkig profiteert bijna elke iPhone gebruiker van deze gadget. Het is namelijk geschikt voor meerdere iPhone versies, waaronder de i6 6s black, i7 blue en i5 5s SE black.