Heb jij grip op je werk?

0
2715
grip op je werk

Heb jij voldoende grip op je werk en werkdag, of heb je eigenlijk wel behoefte aan wat meer rust in je hoofd? Er zijn verschillende cursussen en workshops beschikbaar voor jou alleen, maar ook voor een groep. Je kan dit dus zelfs met je collega’s doen!

Cursus time management

Een cursus time management zorgt ervoor dat jij meer grip krijgt op je werk en je werkdag, dat je meer rust in je hoofd hebt en zodoende slimmer kan werken. De cursus wordt gegeven door specialisten waarbij je profiteert van de nieuwste technieken en inzichten als het gaat om time management. Daarnaast werken zij met 6 invalshoeken die al meerdere malen hebben bewezen dat zij effect hebben. Na de cursus kun je dan ook zorgen voor meer controle en effectiviteit, een beter overzicht en meer ontspanning tijdens het werken.

Waarom je zou moeten kiezen voor deze training

Er zijn veel verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor deze training. Vaak is dit omdat mensen meer ontspanning zouden willen in hun werk en hun werk makkelijk af willen krijgen. Weet jij niet goed of een time management training wel iets voor jou is? Hieronder lees je een aantal veelvoorkomende redenen om de training te volgen:

  • Meer rust creëren in je hoofd
  • Je prioriteiten beter leren stellen
  • Een betere inschatting maken over een bepaalde opdracht
  • Leren Nee te zeggen
  • Niet meer uitstellen, zodat je niet tegen de deadline aan werkt
  • Zorgen dat het werk af is aan het eind van de dag
  • Niet meer in de avond moeten werken of eraan denken
  • Grip hebben op je e-mail
  • Een betere planning in je agenda maken en hier beter mee omgaan

Zoals je ziet lopen de redenen behoorlijk uiteen, van meer grip hebben op je agenda en e-mail tot het stellen van duidelijke prioriteiten. Ook het werken in de avond komt vaak voor, terwijl veel mensen dit eigenlijk helemaal niet willen. Al deze aspecten samen met andere komen tijdens de training aan bod.

Follow-up na de training

Wees niet bang dat je na de training weer helemaal alleen verder moet en wellicht in je oude patroon terugvalt. Na de cursus time management blijf je voor 4 maanden ondersteunt. De follow-up helpt jou bij het toepassen van alle punten die je tijdens de training hebt geleerd in de praktijk. Dit zorgt voor een blijvend effect. Daarnaast geniet je na de training van volledige controle over alles in je werk, meer rust, tijdwinst, een betere sfeer met je collega’s en tijd om deze relaties te versterken, meer plezier, productiviteit en effect en natuurlijk ook vooral meer plezier. Je hebt namelijk meer ruimte voor eigen initiatieven en als jij alle voornemens voor elkaar krijgt zorgt dit voor een fijn voldaan gevoel.

Ook in je privé situatie zal het veranderen, je kunt je werk namelijk echt op je werk laten en niet meer in de avond bezig zijn hiermee. Daarnaast wordt het voor jou makkelijker om te schakelen tussen je werk en privé en heb je meer energie over na een lange werkdag.