Woensdag 16-12-2010

0
393

Het gaat goed met moedertje Mika en haar 6 puppen.
De puppen groeien prima en Mika houdt de werpkist goed schoon.
17 dagen zijn ze al weer, inmiddels dus ontwormd en vandaag zijn ook de nageltjes weer geknipt.

Mika gaat weer lekker mee met de wandeling wat vorige week nog wel voor een probleem zorgde, want het bos biedt soms heerlijke maaltijden, achter gelaten door reeën of zeg het maar wie en daar kon Mika's maag niet tegen. De melkgift liep flink terug omdat Mika het eten even niet meer binnenhield, maar gelukkig ging het al vlot weer beter en met gewichten van vandaag 1490 tot 1920 zijn de puppen niets tekort gekomen.

Pups Mika

Iedere dag komt Iris even bij Mika en haar pups kijken en regelmatig komen ook Bert en de jongens mee. Voor de eerste keer zelf de pupjes aaien was best heel bijzonder.
Pups Mika

De pups zijn in een paar dagen enorm aan het veranderen.
De oogjes zijn allemaal open en ze lopen al flink de bak door.
Wat een verschil met Tutti op die leeftijd, de pootjes komen er al flink onder. De pupjes worden zich steeds bewuster van hun omgeving en van elkaar, grappig om te zien.

Pups Mika

Onze jonge honden vinden de pupjes helemaal leuk.
Met Tutti spelen ze en bij de pups van Mika mogen ze nu af en toe even komen kijken, zeker Cross vind ze helemaal geweldig.
Hij poetst ze als of het zijn eigen kinderen zijn, toch grappig om dat een reu te zien doen, daarna likt hij uitgebreid zijn bek af,
zoals op de laatste foto van de fotoserie is te zien.
Het smaakt misschien toch een beetje raar.
Cross met een pup van Mika

Voor meer foto's klik HIER