Intervieuw met Guido Spek:"Ik ben een ander type dan Danny"

0
454

Guido Spek speelt sinds begin seizoen 21 de rol van Sjoerd Bouwhuis. Hitkrant stelde hem een paar vragen waarvoor hij zich moest verplaatsen in o.a. Jef

Ben je net zo'n goedzak als Jef?
Ja, absoluut. Ik sta bekend als iemand die altijd voor anderen klaar staat. Zeker voor mijn beste vrienden. ik ben niet te beroerd om ze een hart onder de riem te steken als ze in de put zitten.

Ben jij ook zo opvliegend als Sjoerd?
Niet echt. Sjoerd is meer een recalcitrante puber die heel impulsief reageert. Maar hij heeft een goed hart. Zelf wind ik me over andere dingen op dan hij. Als ik een half uur in de wacht moet staan bij een klantenservice raak ik bijvoorbeeld behoordlijk geïrriteerd. Ik kan erg slecht tegen onrechtvaardigheid. Verder laat ik me niet zo snel gek maken.

Vind je jezelf net zo'n hunk als Danny?
Ik ben een heel ander type. Ik ben tevreden met mezelf, maar vind mezelf geen hunk. Op school stond ik vroeger ook niet zo bekend. Ik was meer de gezellige, sociale, gekke gast, dan de kanppe jongen.

Word je in het echte leven als net zo vaak bij je GTST-naam genoemd als Noud?
Ik ben natuurlijk nog maar net te zien op TV, dus ik wordt nog niet zo vaak herkend. Maar als dat wel het geval is, word ik inderdaad vaak met Sjoerd aangesproken. Mensen weten nu nog niet dat ik eigenlijk zo heet.

Paspoortje:
Naam: Guido Rowan Spek
Geboortedatum: 14 februari 1990
Geboorteplaats: Rotterdam
Lengte: 1,84 m.
Gewicht: 78 Kg.
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Bruin/Groen
Relatie: Ja
Motto: Doe wat goed voelt, dan komt het goed!

Bron: Hitkrant week 49