Old Changed Way’s Roll it Over

0
431

Het plezier dat wij samen deelden neemt niemand ons meer af. 

Evi 

Zondag 26 december is onze Evi geopereerd.
Een stukje speelgoed en een touw zijn uit haar maag en darmen verwijdert. De operatie was vele malen zwaarder dan aanvankelijk gedacht. Waar we dachten haar 's avonds weer op te mogen halen moesten we nu ineens enkele dagen vrezen voor haar leven.

Maandag kregen we toch positief bericht.
Evi was de nacht goed doorgekomen, ze was weer met een kwispel mee naar buiten geweest, had kleine beetjes water gehad en dat was ook binnen gebleven. Maandagavond heeft één van de dierenartsen nog lekker bij haar op de grond liggen knuffelen.

Dinsdagochtend was het bericht opnieuw positief maar in de loop van de dag ging Evi hard achter uit. Röntgenfoto's en echo wezen uit dat het niet goed ging. Edgar, Roelien en ik zijn naar haar toe gegaan. Wat was ze blij om ons te zien, ze kwam overeind en had een echte  labrador kwispel, we waren verbaasd.
Maar binnen vijf minuten ging ze weer liggen, ze was erg ziek.

We moesten afscheid nemen. Ze werd opnieuw geopereerd maar als de kans op herstel te klein zou zijn zou ze niet meer wakker worden gemaakt.

We hebben onze lieve kleine Evi samen met de zeer betrokken dierenartsen in laten slapen.

Evi

Voor een kleine serie foto's klik HIER

We willen iedereen bedanken die via site, mail, telefoon en post zijn of haar medeleven heeft getoont.  Alle reakties die hier onder geplaatst waren hebben we in Evi's eigen map gedaan.
Het zal tijd nodig hebben dit verdriet een plekje te geven.
Het gemis is groot.