Zo zorg jij voor een veilig bedrijf!

0
3589
digitale beveiliging

Als zelfstandig ondernemer is jouw bedrijf natuurlijk als een kind voor jou. Je wilt er zo goed mogelijk voor zorgen en wilt niet dat het bedrijf iets overkomt. Daarom heb jij alle randzaken vast en zeker goed geregeld. Zo heb jij vast en zeker een modern bedrijfspand en heb je ook de nodige verzekeringen afgesloten. Dit komt natuurlijk ten goede aan de professionaliteit van jouw bedrijf. Maar heb jij ook aan de veiligheid van jouw onderneming gedacht? Dit is een thema waar veel bedrijven nogal eens vergeten over na te denken. Dergelijke bedrijven zijn dan een makkelijke prooi voor inbrekers. Daarom is het van belang om voor een veilig bedrijf te zorgen. Maar hoe doe je dat? Wij helpen je hier een eindje mee op weg!

Een goed afsluitbaar bedrijfspand

Tijdens werktijden is jouw bedrijf ongetwijfeld toegankelijk voor bijna iedereen. Zo kunnen jouw medewerkers zonder problemen binnenwandelen en dat geldt ook voor klanten. Je zit er namelijk niet op te wachten om telkens naar de deur te lopen en deze te openen. Maar hoe zit het met jouw bedrijfspand wanneer er niet gewerkt wordt? Denk in dat geval bijvoorbeeld aan de avonduren, ’s nachts en in het weekend. De kans is groot dat jij jouw bedrijfspand dan op slot doet. Hierdoor kunnen mensen zonder sleutel het pand niet betreden. Althans, dat denk jij mogelijk. Inbrekers hebben geen sleutel nodig om zich toegang te verschaffen tot bedrijfspanden. Zij forceren sloten binnen een handomdraai, zeker wanneer het om oude sloten gaat Zorg er daarom voor dat jouw bedrijfspand goed af te sluiten is. Vervang oude sloten eventueel voor moderne sloten. Hierdoor wordt de kans op een inbraak al een stuk kleiner en dit komt ten goede aan de veiligheid van jouw bedrijf.

Plaats een inbraakalarm

Met moderne sloten moet je niet direct denken dat jouw bedrijfspand ook geheel veilig is. Indien een inbreker er niet in slaagt een slot te forceren, kan hij altijd nog een raam intikken. Een inbraakalarm is dan ook geen overbodige luxe. Het is alleen wel de vraag of dit van toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf. Wil jij hier zeker van zijn? Neem dan contact op met Belcentrale Security. Waarom je juist hier moet zijn? Omdat belcentralesecurity.nl moderne inbraakbeveiliging voor het MKB verzorgt. De speciale beveiligingsadviseurs die deze onderneming in dienst heeft, voorzien jou maar wat graag van advies omtrent een inbraakalarm. Zij komen bij jouw bedrijfspand langs, inspecteren de situatie en brengen op basis daarvan advies uit. Zo weet jij direct waar je aan toe bent en wat de beste optie is.

Lees ook: waarom is VOIP interessant voor het MKB?

Beveilig jouw bedrijf ook tegen digitale inbraak

We horen steeds vaker dat bedrijven getroffen worden door een hacker. Dit kunnen we zien als een digitale inbraak. Iemand verschaft zich, zonder toestemming, toegang tot gevoelige informatie van een bedrijf. Wanneer jouw bedrijf dit overkomt, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Daarom moet jij je niet alleen beschermen tegen fysieke inbraken, maar ook tegen digitale. Probleem is dat veel bedrijven geen idee hebben hoe zij dit aan moeten pakken. Geen paniek, want ook hier kan Belcentralesecurity.nl jou bij helpen. De beveiligingsadviseurs van dit bedrijf hebben namelijk de juiste kennis en beschikken over jarenlange ervaring in de IT en telecom. Hierdoor kunnen zij het midden- en kleinbedrijf de juiste oplossingen bieden op het gebied van digitale beveiliging. Bang dat dit jou klauwen met geld gaat kosten? Dat is niet nodig! Belcentrale Security biedt de beveiligingsmaatregelen namelijk altijd tegen het scherpst mogelijke tarief aan. En dat ook nog eens zonder concessies te doen aan de hoge eisen die gesteld worden. Door Belcentrale Security in te schakelen, weet jij dus zeker dat jij een veilig bedrijf hebt!

Lees ook: breng je personeelsleden goed in kaart met behulp van een matrix