Alles wat je moet weten over betaaldienst Buckaroo

0
1449

Steeds meer webwinkels kiezen voor de betaaldienst Buckaroo. Dit bedrijf is sinds 2005 actief in de e-commerce branche en is sindsdien zeer succesvol gebleken. Zo werd het in drie keer achter elkaar uitgeroepen tot ‘beste betaaldienst van Nederland’. Op dit moment maken een paar duizend bedrijven gebruik van de Buckaroo betaaloplossingen. Klanten van zijn onder andere Pathé Theaters, RTL Nederland en de Staatsloterij. Wat heeft Buckaroo webwinkeliers precies te bieden?

De online kassa Buckaroo

De werkwijze van Buckaroo heeft veel weg van de manier waarop een bank een betaling verwerkt. Wanneer een consument iets online aanschaft, sluit hij of zij een overeenkomst met de webwinkel. Buckaroo is in feite een online kassa dat bestaat uit nationale en internationale betaalmethoden. Dit zijn onder andere iDeal, PayPal, AfterPay en MisterCash. Tevens verwerkt Buckaroo creditcard betalingen en kunnen klanten afrekenen met hun smartphone als ze dat willen.

Facturatiesysteem

Facturen en betalingsherinneringen versturen hoort bij het werk van webwinkelier. Buckaroo helpt je hier graag een handje bij. Het populaire betaalsysteem beschikt over een
een facturatiesysteem waarmee men op een efficiënte manier digitale facturen en betalingsherinneringen in hun eigen huisstijl verstuurd kunnen worden.

Extra modules en plugins

Het uitgebreide aanbod is een van de redenen waarom Buckaroo zo populair is in de e-commerce wereld. Zo kan men er een aantal extra modules mee aanschaffen, waaronder Anti Fraude en Credit Management. Ook het installeren van extra plugins zoals Magento 2.0, Woocommerce en WordPress is een optie. Dit zijn slechts enkele namen uit een lange lijst van plugins.

Gratis gebruikerstraining

Het koppelen van een webshop of WordPress website met Buckaroo verloopt eenvoudig en snel. Om het betaalsysteem snel onder de knie te krijgen zou je een gratis gebruikerstraining kunnen volgen. De sneltreincursus Buckaroo is zowel op kantoor als thuis te volgen.