Hoe houd je jouw kantoor op afstand in de gaten?

0
1099
kantoor camera

Met een spy cam houd jij jouw kantoor op afstand goed in de gaten

Wil je jouw kantoor vanaf een afstand in de gaten houden? Dan is een spy camera aanschaffen zeker een goed idee. Wanneer je een eigen kantoor hebt, is het belangrijk deze optimaal te beveiligen. Een spy cam kan je hier zeker bij helpen en heeft je hierbij diverse voordelen te bieden. Welke voordelen dit precies zijn? Daar vertellen we je meer over in dit artikel. Lees snel verder en ontdek de voordelen van de spy cam.

De beelden zijn live te volgen via je smartphone

Heb je een spy cam, dan kun je de beelden hiervan live volgen via je smartphone, waardoor je altijd de touwtjes in handen hebt. Zo weet je precies wat zich afspeelt wanneer je niet op kantoor bent of wie er tijdens kantoortijden voor de deur staat. Wanneer je een vermoeden hebt dat er iets niet goed zit, is het prettig als je op dat bewuste moment kunt bekijken of dit ook klopt.

Je hebt bewijsmateriaal

Wanneer je alsnog het slachtoffer bent geworden van inbrekers, kun je ook het opgenomen beeldmateriaal gebruiken als bewijsmateriaal. Door gezichtsherkenning kan de dader eenvoudiger te identificeren zijn. Zorg er dan ook voor dat de politie deze opnames in handen krijgt. Ook verzekeringstechnisch is het zeer goed om bewijs te hebben van een inbraak in geval van schade. Zo is dit met 100% zekerheid te zeggen en heb je meer kans op een schadevergoeding.

De kantoor productiviteit wordt hoger

Je moet jouw eigendommen goed bewaken om te zorgen dat er niets gestolen wordt. Echter kun je niet alles tegelijk checken, waardoor een camera zoals een spy cam je zeker kan helpen. Ook kunnen deze beveiligingscamera’s helpen om de prestaties van je medewerkers te bewaken, diefstal te verminderen en ervoor zorgen dat werknemers een veilig gevoel hebben. Ook kan het de kosten van de verzekering voor ondernemers verlagen.

Trekt niet de aandacht

Wat ook heel fijn is aan een spy camera van o.a. spy shop, is dat deze niet de aandacht trekt. Hierdoor kun je, zonder dat potentiële inbrekers het doorhebben, zien wat zij aan het doen zijn als ze proberen je kantoor binnen te komen. Ze zullen ook minder voorzichtig te werk gaan als ze denken dat er geen camera is, met als gevolg dat ze nog duidelijker in beeld komen en beter te identificeren zijn. Ook kun je deze in je kantoor zelf onopvallend inzetten als je denkt dat dit nodig is.