Voetbal, 4-0 ;-)

0
99

Gisteren moeten uitwijken naar een bar in Caïro Montenotte om naar Barcelona tegen Milan te kunnen kijken, het was immers op Sky en ‘mijn’ vaste (en enige Smile)bar in Merana heeft geen betaalzenders, dus naar B-pub, een hippe kroeg met maar liefst 3 televisieschermen, kwestie van zeker te zijn dat je alle goals ziet.

Uiteraard vol Italianen, allemaal Milan supporters, dus ik moest een beetje opletten niet al te enthousiast te zijn voor het hemelse voetbal dat Barcelona op de mat bracht, Milan kwam er tot de drie nul niet aan te pas. De man naast mij was ‘Milanista’ in hart en nieren dus kreeg ik het niet over mijn hart hem niet wat te steunen en voor te houden dat hij er moest in blijven geloven, tot het 4 tegen 0 werd natuurlijk….

Soit, voor een neutrale voetballiefhebber zoals ik een heerlijke avond, voor mijn Italiaanse vrienden iets minder, de barvrouw had mij wel door want als ik mijn biertjes afrekende zei ze met een knipoog dat ik ‘niet echt voor Milan was hé’….

Trouwens echt een leuke jonge bar waar je allerlei hapjes kunt eten, waaronder frietjes met mayonaise(!!) en van 20 tot 23 maart is er zelfs een Mexicaans festijn met taco’s, tortilla’s en chickenwings, zelfs zonder voetbal zal ik er bij zijn!

(Nicolas)