Seizoen

0
380

Morgen begint ons nieuwe en eerste volle seizoen pas echt. We hadden dit jaar al een paar gasten maar vanaf nu zijn we (hopelijk Knipoog) geen moment meer alleen.

 

We denken er klaar voor te zijn: de appartementen zijn gepoetst, de buitengevel hersteld en geschilderd, de tuin onderhouden en gemaaid, bloemetjes gepland en in potten en bakken gezet, laat de gasten maar komen!

 

 

Ook de natuur is helemaal op zijn best, overal groen en ontluikende bloemen, onze blauwe regen in volle bloei, de seringen paars en fel geurend, lentetemperaturen en zonnetje, iedereen heeft er duidelijk zin in.

 

 

Ook onze aannemer heeft zijn best gedaan, net vandaag is het terras aan de straatzijde helemaal gegoten en is de aarde genivelleerd zodat ook langs die kant één en ander in de juiste plooi lijkt te vallen, nog enkel terrastegels, een groene afsluiting en wat versiering en ons vierde appartement is ook klaar voor verhuur, met een eigen terras met privacy.

 

We kunnen enkel hopen dat dit eerste volledige seizoen even goed meevalt als de kortere periode vorig jaar en we even aangename gasten mogen ontvangen als toen, we’ll keep you posted!

 

(Nicolas)