Op reis na de zomer? Deze 8 bestemmingen raden wij aan

0
1901

Wil je in de nazomer graag op reis? Wacht dan niet langer en boek een ticket. Wij hebben alvast een paar fantastische bestemmingen voor je op een rijtje gezet.

1. Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn een aantrekkelijke keuze voor iedereen die de schoonheid van de Verenigde Staten van Amerika wil verkennen. De Verenigde Staten bieden een breed scala aan keuzes, van nationale parken tot de grote stad New York. Het is het een plaats vol historische attracties, natuurparken en monumenten. Ook de Pacific Crest Trail is zeer de moeite waard. New York is de geboorteplaats van vele grote Amerikaanse gebeurtenissen, zoals de Onafhankelijkheid van het land, Thanksgiving en Kerstmis.

2. Europa

Europa is een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op vakantie wil gaan. Europa heeft vele prachtige locaties, zoals de Franse Alpen, het Engelse Lake District en de Pyreneeën. Hoewel deze plaatsen druk zijn, kunt u er toch genieten van de natuur en de wilde dieren. Bovendien kunt u ook genieten van vele historische plaatsen.

3. Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is ook de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan historische plaatsen, zoals Stonehenge en de plaats waar Winston Churchill zijn speeches hield. Het is ook de geboorteplaats van de legendarische marathon van Londen, de Oxford Street marathon en het Notting Hill Carnival.

4. Italië

Italië is een van de drukste bestemmingen voor Amerikanen. De attracties in Rome zullen altijd vol zitten met toeristen. De attracties in Venetië kunnen ook worden beschouwd als een geweldige plek voor de schoonheid van Italië. Andere plaatsen in Italië zijn de Stromboli en de Capo Vaticano. Deze attracties geven u de kans om de Romeinse geschiedenis te ontdekken.

5. Centraal Azië

Centraal-Azië zal altijd een geweldige plek zijn voor reizigers. De regio zal gevuld zijn met de geschiedenis en culturen. U kunt er de Zijderoute, de Wolga Canyon en de Mongoolse steppe zien. Andere plaatsen in Centraal-Azië zijn Samarkand, Bukhara en Erzurum.

6. Canada

Canada is een plaats die altijd een toevluchtsoord voor avontuur zal zijn. De Rocky Mountains zullen altijd een grote toeristische trekpleister in Canada blijven. Andere plaatsen in Canada zijn Vancouver en Montreal. Deze plaatsen zijn ook gevuld met het culturele erfgoed van Canada.

7. Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een aantrekkelijk land voor avonturiers. De Mt Taranaki zal altijd een ongelooflijke plaats blijven. Andere plaatsen in Nieuw-Zeeland zijn het Abel Tasman National Park en het Otago schiereiland. Deze plaatsen zijn ook gevuld met het culturele erfgoed van Nieuw-Zeeland.

8. Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een plek die altijd indrukwekkend zal zijn voor toeristen. Het Krugerpark zal altijd een enorme aantrekkingskracht uitoefenen op Zuid-Afrika. Andere plaatsen in Zuid-Afrika zijn de Springbok en het Kruger National Park. Deze attracties zullen u de kans geven om de Zuid-Afrikaanse cultuur te ontdekken.