weblogtreffen Weert

0
26

Soms kan ik niet zo goed slapen. Dan helpt t wel eens om een logje te schrijven en daarna in bed te duiken.
T was een leuke dag vandaag, want afgesproken in Weert met enkele andere webloggers. T was leuk bij jan en Joke, de gastheer en gastvrouw.

De meeste webloggers had ik al eens in t echt gezien, enkelen kende  ik in t 'echt' nog niet. Dat soort ontmoetingen vind ik best wel bijzonder. Want ik stel me steeds de vraag: is hij of zij in t echt net als op t www.

T antwoord daarop luidt, wat mij betreft, volmondig ja.

Na t versterken van de inwendige mens bij jan en joke, gingen we met zjn allen bowlen. Ik had daarbij een handicap, want met schoenmaat 47 ballen gooien in van die hotemetotebowlingschoenen, die niet groter waren dan 46, viel niet echt mee.
Maar goed: de lol was er niet minder om. En ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik met alcohol op, meer van die kegels raak dan zonder. Dat moest maar eens wetenschappelijk onderzocht worden.

T kan natuurlijk zo zijn dat alcohol je schoenmaat doet krimpen……

Als afsluiting volgde een etentje bij de Griek. Dat was niet alleen lekker, maar vooral gezellig, want ik vind t heerlijk om wat te ouwehoeren flauwekul te verkopen onder genot van spijs en drank.

Jan en Joke wil ik bijzonder bedanken voor de organisatie. Een dikke tien dacht ik zo.

Een minpuntje was er wel, in t limburgse Weert werd gewoon hollands geluld gesproken. Beste jan, dat moeten we een volgende keer niet meer accepterenKnipoog. Hieronder de oplossing voor dat probleem….

<object width=

 

_____________________________________________________