‘Spinoza als Spirituele Gids’ (een After Work-shop)

0
345

SPES is in Leuven-Heverlee, België, als forum een ontmoetingsplaats van en voor mensen die geloven dat bezieling en spiritualiteit hefbomen zijn voor radicale, maatschappelijke vernieuwing. Bezieling en spiritualiteit veranderen mensen en organisaties van binnen uit. SPES is een inspiratieplek waar mensen en organisaties hun diepere wortels (her)ontdekken.

In een 'after-workshop' bieden ze u de kans om na het werk een inspirerend seminarie volgen. Ze starten vroeg, bieden u broodje en een glaasje aan en zorgen ervoor dat u tijdig weer thuis bent. Een beproefde opzet die, zo blijkt, in de smaak valt.

In deze workshop ‘Spinoza als Spirituele Gids’ maakt u o.l.v. Herman De Dijn kennis met Spinoza’s filosofie en de actualiteit van zijn denken.

Locatie: SPES Academie, Heverlee

Datum/tijd: 29 april 2010 (18:00 – 20:00 uur)

 

 

 

Opzet: Voor het eerst schreef prof. em. Herman De Dijn, internationaal befaamd Spinoza-kenner, een Nederlandstalig boek over zijn grote inspiratiebron. In deze workshop maakt u o.l.v. Herman De Dijn kennis met Spinoza’s filosofie en de actualiteit van zijn denken.