Met een virtuele maagband vliegen de kilo’s er af

0
5169

Wat betreft overgewicht is er goed en slecht nieuws te melden. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat ongeveer 43.1 procent van de Nederlandse bevolking te zwaar is. Maar gelukkig besluiten steeds meer Nederlanders om gezonder te gaan leven. Ze vallen bijvoorbeeld flink af met behulp van de virtuele maagband. Het kost weinig moeite, bespaart een hoop stress en de kilo’s vliegen er af.

Virtuele maagband plaatsen

De populariteit van de virtuele maagband is de afgelopen tijd sterk toegenomen. Niet heel verrassend als je bedenkt hoe eenvoudig je met deze techniek afvalt. Een virtuele maagband wordt in alle rust en stilte geplaatst na enkele hypnose sessies. Je bent volkomen ontspannen en ervaart veel minder stress dan wanneer er een echte maagband moet worden geplaatst. Normaliter voer je diverse gesprekken met een arts en moet je naar het ziekenhuis. Bij een virtuele maagband is daar geen sprake van. Toch is het effect precies hetzelfde als bij een gewone maagband. Je hebt de hele dag een verzadigd gevoel en eet daardoor meteen minder. Bovendien hoef je geen calorieën te tellen of voedsel te wegen zoals bij andere diëten. Je raakt in alle rust flink wat kilo’s kwijt zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Dit maakt de virtuele maagband de ideale manier om op te vallen.

De vele mogelijkheden van het onderbewustzijn

Steeds meer mensen ontdekken dat er veel te bereiken valt met hypnose. Zo helpt het onder andere tegen angsten, stoppen met roken en het kwijtraken van de nodige kilo’s. Het onderbewustzijn van de mens heeft zeer veel mogelijkheden die nog onvoldoende zijn ontdekt. Met de virtuele maagband is er gelukkig een belangrijke stap gezet. Inmiddels hebben tientallen mensen mooie resultaten bereikt met de virtuele maagband. De reacties zijn na afloop dan ook zeer positief.

Binnen korte tijd weer fit, slank en energiek

Na het plaatsen van de virtuele maagband ervaar je geen bijwerkingen. Wel zul je merken dat je minder trek hebt. Eten ‘hoeft’ niet meer. Het is een fijn gevoel om niet met honger naar bed te gaan! Misschien ben je in eerste instantie nog een beetje sceptisch over hypnose en de virtuele maagband. Het is echt iets wat je zelf zult moeten ervaren. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak en ontdek hoe je binnen korte tijd weer fit, slank en energiek wordt!