Weekoverzicht 28 juni t/m 2 juli 2010: "Charlie zoekt ruzie met Ludo"

0
306

Maandag 28 juni:
In ruil voor een verklaring wil Lorena dat de politie haar beschermt. Laura wordt geobserveerd door een onbekende man. Ludo en Jef waken aan het bed van Isabella als zij uit haar kunstmatige coma ontwaakt.

Dinsdag 29 juni:
Bing ziet op tegen de bevalling na allerlei vreselijke voorbeeldverhalen. Rik is doodsbang om naar het ziekenhuis te gaan. Danny kan aan niets anders meer denken dan aan de baby. Charlie zoekt ruzie met Ludo.

Woensdag 30 juni:
Er treden complicaties op bij Isabella. Een onbekend meisje probeert er bij Jef achter te komen wat Lorena’s verblijfplaats is. Hierdoor raakt Jef verontrust. Wiet en Lucas ontdekken dat Jack damesbezoek heeft gehad.

Donderdag 1 juli:
Na een moeilijke nacht is Bing hevig verontrust over Sjors’ zwangerschap. Isabella stort haar hart uit bij Charlie en Amy. Ludo loopt iemand tegen het lijf die hij nooit in het ziekenhuis verwacht had.

Vrijdag 2 juli DE CLIFFHANGER:
De dreiging rond Lorena bereikt het kookpunt en loopt hopeloos uit de hand. Bing en Danny ruziën over het vaderschap. Ze worden onderbroken door Jack die hen inschakelt om Sjors te vinden.