Hitkrant week 25: "Gaat Charlie op het huwelijk in?"

0
28

Wil je weten wat er deze week over GTST en GTST-acteurs in de Hitkrant stond? Lees dan snel verder…..

1. Schrijf je eigen vervolg op een GTST-cliffhanger verhaallijn.
Hitkrant daagt je uit om een vervolg te schrijven op 1 van de verhaallijnen van de cliffhanger van dit jaar. Dit zijn de scenario's:

1. Het duurt niet lang meer voordat er voor Danny en Bing een einde komt aan een periode vol onzekerheid. Sjors gaat in no time bevallen en dan weten ze eindelijk wie de vader van het kind is. Inmiddels is Sjors de overbezorgdheid van Bing helemaal zat en droomt Danny dat het kind van hem is. Zijn gevoelens voor Sjors brengen hem in verwarring. Sjors wil tijd voor zichzelf en zoekt haar broer Jack op. Dan treft ze Lorena aan op Jacks boot.

2. Lorena bekent aan Sjors waarom ze zit ondergedoken. Ze wordt geschanteerd door Devano, die Charlie's beatysalon heeft overvallen en daarbij door haar is betrapt. Net op het moment dat Sjors wil vertrekken, breken haar vliezen. Tot hun grote schrik merken Sjors en Lorena dat de boot niet meer in de haven ligt, maar op het meer dobbert en dat ze niet de enigen zijn op de boot. Terwijl haar heftige weeën probeert op te vangen, worden Lorena en zijn onder schot gehouden en met de dood bedreigd.

3. De liefde tussen Charlie en Rik wordt steeds heftiger, maar de twijfels van Charlie worden ineens ook groter. Ze vraagt zich af of Rik wel over Anita heen is en of zij ooit haar plaats kan innemen? Rik wil zo graag bewijzen dat hij van Charlie houdt, dat hij haar ten huwelijk vraagt. Gaat Charlie op zijn aanzoek in?

Als jij ook mee wil doen. Bedenk dat op 1 van deze scenario's een einde op maximaal 1 a-4tje. Mail het a-4tje naar oproepje@hitkrant.nl.

2. Film Volle Maan op televisie:
De film Volle Maan is op 30 juni om half 9 op RTL 5 te zien met o.a. Lieke van Lexmond.
Je hebt hem vast al honderd keer gezien, maar hij blijft leuk: Volle Maan. Een groep vrienden besluit om in de zomer te gaan zeilen, maar het gebeurt heel wat tijdens de trip. Stelletjes gaan uit elkaar, nieuwe stelletjes worden gevormd en Ties doet er alles an om z'n dromen uit te laten komen

3. Ferry Somogyi is betrapt:
Fotograaf Floris betrapt elke week bekende Nederlanders. Eerst stond Lieke er al in, nu is Ferry te zien op Ibiza waar hij op dat moment op vakantie is.