GTSTdag! 25 juni 2010

0
22

Wanneer Charlie en Rik thuis komen hangt er was in de ramen. Charlie wordt woedend op Danny. Danny wordt op zijn beurt weer boos op Charlie. Charlie heeft 3 wassen gedraait voor hun en nog wordt hij niet bedankt. Hij is het zat en gaat de volgende morgen weg. Charlie probeert hem toch nog tegen te houden, maar hij gaat weg. Daarna komt Charlie in de Roseboom en probeert ze het weer goed te maken. Weer lukt het haar niet. Wanneer Rik en Charlie in Charlie's zijn en Charlie een klant helpt, praten Rik en Danny het uit. Dan komt Charlie erbij en kunnen ze weer lachen tegen elkaar.

Lorena zegt tegen Jack dat ze instemt op zijn plan. De volgende ochtend op het politiebureau lees Jack de verklaring van Lorena voor over de bedreiging. Lorena zet haar handtekening eronder. Jack zegt dat ze mag gaan en dat doet ze ook. Voordat ze gaat zegt Jack dat ze het goed gedaan heeft. Wanneer ze naar buiten loopt gaat ze op weg naar de winkels om dingen te kopen. Dan gaat een vrouw haar achtervolgen. Wanneer Lorena klaar is met winkelen en over straat loopt, loopt de vrouw Lorena om ver. Lorena wordt boos en pakt haar tassen. In een van de tassen vindt Lorena een briefje met een doodshoofd erin.

Held van de dag:
Charlie, omdat ze haar excuses aan Danny heeft aangeboden.

Stelling: Charlie reageerde wel iets te overdreven over de was.

28 juni in GTST:
In ruil voor een verklaring wil Lorena dat de politie haar beschermt. Laura wordt geobserveerd door een onbekende man. Ludo en Jef waken aan het bed van Isabella als zij uit haar kunstmatige coma ontwaakt.