Weekoverzicht 27 april t/m 1 mei april-mei 2009

0
106

Maandag 27 april:
Martijn handelt onder druk intuïtief, met alle gevolgen van dien. Nick probeert Rosa bij zijn plan te betrekken, maar dit blijkt moeilijker dan hij dacht. Ludo en Janine doen een schokkende ontdekking wat hen dichter bij elkaar brengt.

Dinsdag 28 april:
Irene vindt dat Martijn zich raar gedraagt en confronteert hem hiermee. Maxime heeft moeite met de positie die ze binnen de familie inneemt. Sjors plan om Danny te ontlopen wordt door Ronja behoorlijk in de war geschopt.

Woensdag 29 april:
Maxime doet een emotionele bekentenis, maar krijgt niet de reactie waar ze op hoopte. Lorena schrikt als ze hoort wat de oorzaak van de explosie was. Charlie probeert erachter te komen wat Nick van plan is.

Donderdag 30 april:      Koninginnendag
Bing komt in een gevaarlijke situatie terecht door Lorena. Rik weigert de eerste stap te zetten om het goed te maken met Danny. Vicky probeert het gesprek met Dex aan te gaan, maar heeft moeite om tot hem door te dringen.

Vrijdag 1 mei:  
Dex confronteert Sjors met haar gedrag ten opzichte van Danny. Terwijl Ludo vreselijk nieuws krijgt, heeft Martijn zijn schuldgevoel niet meer onder controle. Lorena besluit tot het uiterste te gaan om onder haar verantwoordelijkheid uit te komen.