Weekoverzicht 20t/m24 september 2010

0
267

Maandag 20 september:
Jack verliest de controle als hij eigenhandig op zoek gaat naar Lorena's schutter. Hoe komt Lorena de operatie uit? Als Rutger nogal hard van stapel loopt, trekt Laura aan de noodrem. Na advies van Janine moet Laura dit rechtzetten.

Dinsdag 21 september:
Maxime en Ludo staan lijnrecht tegenover elkaar bij de rechter wegens Maxime's onrechtmatige voogdij. Maxime denkt een troef in handen te hebben als zij de dagboeken van Isabella leest. Lorena trekt het medelijden van Sjors niet en stuurt haar het ziekenhuis uit.

Woensdag 22 september:
Danny wil weten waarom Sjors niet eerlijk is tegen hem over Bing. Na de (voorlopige) uitspraak van de rechter staat iedereen met lege handen. Charlie is enthousiast over een beeldige trouwjurk, Rik niet. Ludo denkt dat Janine onzeker is over hun leven als Amy aan hem toegewezen zou worden.

Donderdag 23 september:
Noud vindt het belachelijk dat Bing Sjors en Lana zomaar in de steek laat. Danny kan Sjors niet uit zijn gedachten bannen. Wiet weet het voor elkaar te krijgen dat Laura 'inbreekt' om meer over Rutger te weten te komen. Martijn wil weer in Afrika gaan werken en doet Irene een voorstel.

Vrijdag 24 september:
Lorena weigert gebruik te maken van een rolstoel en verwijt Jack dat ze nooit meer zal lopen. Noud en Lucas hebben een plan om Jef te verrassen. Jef verbiedt Jack om Lorena te bezoeken. Na een heftige ontmoeting probeert Laura Rutger te ontlopen, maar dat valt niet mee.