Weekoverzicht 13t/m17 september 2010

0
248
Maandag 13 september:
Sjors zet haar relatie met Bing onder druk als ze wil weten of de komst van Lana hun liefde veranderd heeft. Maxime geniet als Amy voor haar kiest en niet voor Ludo. Ludo is vastbesloten om Maxime onderuit te halen in de rechtszaak.

Dinsdag 14 september:
Lorena krijgt slecht nieuws over haar schotwond. Laura geeft Rutger een romantische rondleiding door Meerdijk. Dan krijgt ze te horen dat Jef Rutger totaal niet vertrouwt. Ludo kan zich niet inhouden als Amy Maxime ophemelt.

Woensdag 15 september:
Als Bing het geboortekaartje ziet, neemt hij een heftig besluit. Lorena geeft Jack de schuld van haar ellendige situatie. Jef mobiliseert Charlie om samen Lorena op te peppen. Noud komt lijnrecht tegenover Wiet en Lucas te staan.

Donderdag 16 september:
Bing beschuldigt Sjors van het hebben van een geheime agenda. Laura bespiedt Rutger als hij een ontmoeting heeft met een andere vrouw. Tot woede van Ludo schakelt Maxime de kinderbescherming in.

Vrijdag 17 september:
Als Jack langskomt in het ziekenhuis reageert Lorena uiterst emotioneel op zijn zakelijke houding. Lucas probeert het bij te leggen met Noud, maar Wiet dwarsboomt dit. Laura doet Rutger een voorstel.