GTSTdag! 10 september 2010

0
273

Lorena wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Rosa is daar ook al. Ondertussen worden  Jack en Jef gebeld dat ze is neergeschoten. Ze spoedden ze naar het ziekenhuis. Daar horen ze van de dokter dat ze kogel niet kunnen weghalen zonder onherstelbare schade aan te richten. Rosa gaat bij Lorena naar binnen. Jef zegt dat Jack dat hij al genoeg heeft veroorzaakt. Hij had Lorena moeten beschermen!

Laura praat met Jef of hij nog aan een nieuwe liefde wil beginnen. Jef begint gelijk te vissen en komt op Rutger uit. Laura ontkent. De twee gaan samen uit eten 's avonds en Rutger doet heel lief tegen Laura.

Sjors en Bing vertellen aan Danny dat hij de vader is van Lana. Danny wil gelijk alles gaan regelen maar ze sturen hem weg. Hij gaat weg. Wanneer hij bij Noud komt vertelt hij het en straalt. Noud vindt het echter knap lullig voor Bing dat hij niet de vader is. De volgende dag komt Sjors bij Danny om over de dingen te praten. Danny is superblij! Bing zit ondertussen met Lana in zijn handen te zweten. Wanneer Sjors thuis is vertelt Bing aan haar dat hij niet vind dat het zo kan.

Held van de dag:
Danny, omdat hij toch wegging bij Lana, Sjors en Bing

Stelling: Laura is wel verliefd op Rutger!

Quote van de dag: (Danny tegen Sjors en Bing, wanneer Bing zegt dat hij maar een andere keer moet terugkomen) "Dat doe ik zeker, MIJN dochter woont namelijk hier"

13 september in GTST:
Sjors zet haar relatie met Bing onder druk als ze wil weten of de komst van Lana hun liefde veranderd heeft. Maxime geniet als Amy voor haar kiest en niet voor Ludo. Ludo is vastbesloten om Maxime onderuit te halen in de rechtszaak.