Marjolein praat mond voorbij!

0
262

De cliffhanger die kijkers van GTST deze zomer bezighoudt, is toch wel of Maxime de zomerstop overleeft. Het laatste beeld wat we van haar zagen, was dat ze in het zwembad van huize Sanders dobberde na een wurging door neefje Nick Sanders. Alles wijst er in dat shot op, dat Maxime haar laatste adem heeft uitgeblazen. Of dat ook zo is, heeft actrice Marjolein Keuning min of meer verklapt in een chat met RTL Boulevard. Spoiler alert!

Als het haar op de man af wordt gevraagd, hult ze zich in stilzwijgen. "Daar ga ik echt niet op antwoorden. Misschien blijf ik er in, misschien ook niet, dames en heren!" Maar in de vragen daar aan voorafgaand, heeft ze haar mond al voorbij gekletst. Marjolein vertelt namelijk over de reprise van een solovoorstelling in de theaters volgend jaar mei. "Maar dat is allemaal wel heel lastig te combineren met GTST." Oftewel: volgend jaar mei acteert Marjolein nog gewoon in de soap. Ze overleeft de aanslag op haar leven dus.

Marjolein speculeert ook over een volgende verhaallijn. "Maxime houdt maar niet op. Na het afronden van een verhaallijn kregen we de scripts van daarna en en ze gaat maar door met manipuleren." En: "Ik zou het heel leuk vinden als Maxime een liefdesrelatie krijgt, al hoeft dat niet standaard te zijn. Het zou ook leuk zijn als ze een soort partner in crime krijgt die zo nu en dan haar behoeften kan bevredigen, haha."

Bron: www.msn.nl