Intervieuw met Raynor Arkenbout:"Ik ben net zo mysterieus als Edwin"

0
12

Raynor speelt sinds begin seizoen 21 de rol van Edwin Bouwhuis in GTST. Hitkrant stelde hem een paar vragen, waarvoor hij zich moest verplaatsten in o.a. Ludo.

Kun jij net zo gemeen zijn als Ludo?
Net als bij iedereen misschien een beetje. ik kan moeilijk tegen onrecht. Als iemand mij iets aandoet, wil ik me ook wel eens verlagen tot zijn of haar nivo. En ja, dan geef ik wel even een steekje terug. Ik ben vrij eerlijk en recht voor z'n raap. Als iets mij stoort, spreek ik dat uit. Verbaal ben ik dus sterk genoeg.

Ben je net zo'n zelfverzekerde flirter als Lucas?
Ja, ik denk van wel. ik ben zeker niet iemand die meteen voor alles gaat wat voor zijn neus langsloopt. Maar als er iemand is op wie ik oogje heb, gai k er ook voor 100% voor. En ik vind van mezelf dat ik er zeker niet slecht in ben. Ik heb ongeveer 5 jaar in een callcenter gewerkt, dus er willen nog weleens wat praatjes bij mij uitkomen.

Ben je weleens afgewezen in de liefde, zoals Wiet?
Ik ben nog nooit afgewezen. Of mijn ego is heel klein, waardoor ik het als niet eens meer weet. Ik kan me niet herinneren dat ik keihard een blauwtje liep.

Ben jij net zo mysterieus als Edwin?
Ja, dat wel. Ik kom misschien over als een open boek, maar er zijn genoeg dingen die ik voor mezelf hou. Ik vind het bijvoorbeeld niet nodig om altijd maar te zeggen wat ik van anderen vind. En ik hou gepaste afstand bij mensen die ik net leer kennen. Alleen mijn allerbeste vrienden weten alles van me.

Paspoortje:
Naam: Raynor Joshua Arkenbout
Geboortedatum: 28 mei 1989
Geboorteplaats: Amsterdam
Lengte: 1,96 m.
Gewicht: 89 Kg
Kleur haar: Donkerblond
Kleur ogen: Bruin
Relatie: Nee
Motto: Niet geschoten is altijd mis

Bron: Hitkrant week 49