GTSTdag! 22 december 2010

0
27

Nina wil Noud nog tegenhouden, maar Noud loopt toch weg. Elisabeth laat Nina weten niet met haar in zee te willen gaan. Nina is woest en gaat naar huis, in bad. De volgende dag stuurt ze Lucas op Noud af, maar die krijgt het niet voor elkaar dat Noud zijn excuses aanbied. Dan gaat ze zelf naar hem toe, om haar excuses te maken.

Janine en Ludo gaan eten bij Bianca en Anton. Dan komen ze op het onderwerp dat Janine en Anton vroeger wat gehad hebben. Thuis komt Janine erachter dat Ludo jaloers is. Ludo zegt van niet. De volgende dag gaan Ludo en Anton squashen, waarbij Anton wat foto's geeft van hem en Janine aan Ludo.

Lucas is zijn baas helemaal zat en neemt ontslag. Ondertussen wil Bing het pand nog steeds in zijn bezit krijgen, maar het lukt hem niet. Zelfs als hij bijna zover is met een man, met een lening, lukt het niet. Dan komt Lucas, hij biedt hem de financiën aan, die hij nodig heeft, in ruil dat hij de inrichting van de club mag bepalen.

Held van de dag:
Lucas, omdat hij Bing wil helpen.

Stelling: Ludo is wat van plan met Anton.

Quote: (Nina tegen Noud)"Ik kom zo weer binnen"

23 december in GTST:
Tijdens het moordonderzoek denkt Jack een belangrijke ontdekking te doen. Bing heeft spijt van een beslissing. Janine wil van Ludo weten wat hem bezielt om Anton zo onder handen te nemen. Ondanks haar geldgebrek doet Charlie een goede daad.