GTSTdag! 18 november 2010

0
298

Noud zit in de Toko samen met Jef, Rikki, Sil en Sjors een lied in te studeren voor Laura en Rutger. Hij wordt gebeld door Lucas en verteld dat hij niet meer zal komen, omdat Ludo hem dat verboden heeft. Lucas vindt het nergens op slaan. De volgende dag komt Noud Nina en Lucas op halen, maar Nina gaat met Ludo mee. In de Koning wil dat Lucas dat Noud toenadering gaat zoeken tot Nina, maar Nina loopt weg op zoek naar haar moeder.

Laura zit in Charlie's. Ze wordt klaargemaakt voor de bruiloft door Bianca en Charlie. Ze wordt prachtig opgemaakt en ook Sil, Rikki en Jef arriveren. Rikki en Sil zingen zelfs een liedje voor haar. Ze is ontroerd. Ondertussen heeft ze het trouwboeket al en heeft ze haar jurk al aan. Het is echter wachten op Rutger. Jef gaat hem zoeken.

Laura vindt tickets naar Rio van Rutger. Snel laat Rutger de twee 'echte' tickets zien naar Venetië. Die van Rio waren namelijk op de verkeerde dag. De volgende dag is hij aan het bellen met Laurens over de winst die ze gaan maken. Janine is ondertussen een groot onderzoek begonnen naar EEPASA. Ze komt er door de weduwe van Peter achter dat al het geld naar Rutger Goedhart gaat. Ze gaat naar hem toe en confronteert hem er mee. Ze wil onder zijn ogen de politie gaan bellen, maar Rutger wil haar tegen houden. Daardoor valt Rutger op bed en loopt Janine weg. Dan pakt Rutger een fles wijn en slaat die kapot op het hoofd van Janine. Janine valt bewusteloos op de grond.

Held van de dag:
Lucas, omdat hij Noud graag wil helpen om met Nina te krijgen.

Stelling: Het huwelijk gaat toch niet door.

Quote van de dag: (Rutger tegen Laura)"Dat komt uit een GOED HART"

19 november in GTST:
Laura staat in het trouwkerkje en wacht op Rutger. Het duurt heel erg lang voordat hij komt en als hij er is, loopt de plechtigheid op een geheel onverwachte wijze af. Janine moet al haar reserves aanspreken als zij Laura voor Rutger wil waarschuwen.