GTSTdag! 15 oktober 2010

0
260

Charlie zoekt Rutger op en vraagt of ze het geld terug kan krijgen. Rutger zegt dat het kan, maar dan wel 500 euro minder. Charlie laat het maar ff zo. Op het afscheidsfeest van Martijn en Irene vraagt ze dronken aan Lucas of hij wel eens geheimen heeft voor geliefden. Thuis vraagt Rik hierna en ze geeft als antwoord snel dat Rikki en Sil een relatie hebben.

Wiet en Lucas vervelen zich en zitten tv te kijken. Wanneer Rosa met punch de kamer binnenkomt bedenkt Lucas opeens een plan. Ze gaan naar het afscheidsfeest en stoppen alcohol in de punch. O.a. Charlie wordt daar door hartstikke dronken.

Martijn en Irene ruimen alles op in hun huis, maar dan krijgt Martijn een telefoontje. De verkoop van hun huis gaat niet door. Op hun afscheidsfeest komen Charlie, Rik, Jef, Laura, Rutger, Rosa, Noud, Lucas en Wiet. Irene verteld per ongeluk aan Laura wat het probleem is. Zij verteld het weer aan Rutger en die heeft goed nieuws: een vriend van hem zorgt dat ze gewoon wegkunnen en dat het huis verkocht wordt. Als iedereen weg is verlaten Irene en Martijn met veel blijdschap hun huis.

Jack wil dat Lorena weg gaat en dat ze raar doet. Lorena gaat echter aan het bureau zitten en zegt dat zij het wel weet: Hij vindt haar leuk en zij hem. Hij stuurt haar weg. Wanneer ze later thuis is komt hij haar opzoeken. Ze stelt hem een vraag en hij kan ja of nee antwoorden: Is hij gek op haar? Hij antwoord met een lange zoen.

Held van de dag:
Laura, omdat ze zorgde dat Martijn en Irene met een gerust hart wegkunnen.

Stelling: De grap van Lucas is wel iets te erg.

Quote: (Lorena tegen Jack)"En je hebt me ook al gezien als Ma Flodder",

18 oktober in GTST:
Maxime hoopt op Danny's steun, maar dat is niet waarvoor hij op bezoek komt. Jack is niet enthousiast over een voorstel van Lorena, maar zij houdt de moed erin. Lucas en Wiet lopen twee leuke broers tegen het lijf. Ludo schaamt zich diep als hij onverwacht bezoek krijgt in de gevangenis.