Flashback: Het voogdijschap van Ludo!

0
11

Op een dag lopen Lucas en Noud door Meerdijk als ze een meisje tegen komen. Ze zegt dat ze Rose Kempinski heet en dat ze op zoek is naar haar vader. Lucas en Noud brengen haar naar Jack en die onderzoekt de zaak.

Diezelfde dag wordt Charlie gebeld door een onbekend iemand, die vraagt of ze naar de parkeergarage komt. Wanneer Charlie daar is, wordt ze gepakt door een vrouw. Isabella Kortenaer staat weer voor haar neus. Charlie is dolblij en Isabella (alias Kate Kempinski) wil dat Charlie haar helpt.

Charlie neemt Isabella mee naar de Toko en verstopt haar daar. Isabella legt uit dat Amy (alias Rose Kempinski) weggelopen is op zoek naar haar vader. Charlie en Isabella proberen er dan ook alles aan te doen om Amy terug te vinden, voordat ze Ludo verteld dat Isabella en Amy nog leven.

Na een korte periode hebben Charlie en Isabella haar nog steeds niet gevonden. Amy is ondertussen een zoektocht naar haar vader begonnen. Op het afscheidsfeestje van Barbara, komt Amy ook ten tonele. Ze zegt dat ze haar vader zoekt. Isabella komt dan vermomd binnen en wil haar meetrekken. Maar dan valt haar vermomming af. Ludo ziet het en weet vanaf dat moment dat de twee nog leven.

Vanaf dat moment is Ludo's strijd voor het voogdijschap in volle gang. In het begin kan hij alles nog maar moeilijk geloven, maar op een gegeven moment stapt hij op Isabella af en vraagt of zij de voogdijpapieren wil tekenen. Isabella piekert er niet over en wil het niet.

Dan komt Isabella na het vertrek van haar vriendin Ronja, in aanraking met Maxime. Maxime palmt Isabella helemaal in. Ook met een ruzie met Charlie blijft Isabella bij Maxime, omdat ze op dat moment de enige is wat ze heeft. Maxime heeft echter maar 1 doel: wraak nemen op Ludo, omdat hij haar het huis heeft uitgezet en dit te doen door Amy van hem af te pakken. Ze is dan ook dolblij als Isabella haar vraagt of zij de voogd van Amy wil worden. Ludo weet haar echter op tijd tegen te houden, dat Maxime hierop uit was.

Op een gegeven moment mag Amy ook elke week naar Ludo en soms ergens naar toe. Isabella besluit echter wel om met Ludo in therapie te gaan om hier samen uit te komen. Ludo doet dit, maar na 1 sessie ziet hij het al niet meer zitten. Isabella wordt uiteindelijk overgehaald om  Ludo als vader te erkennen.

Net in diezelfde week valt Isabella keihard in de badkamer. Ze heeft een hersenfractuur en ondergaat een grote operatie. Ze wordt kunstmatig in coma gehouden. Wanneer ze daar uit is zegt ze tegen Ludo dat ze zo snel mogelijk wil tekenen voor Amy. Ludo probeert het zo snel mogelijk te regelen. Wanneer Isabella dan bijna bezwijkt komt er een advocaat binnen. Ze ondertekend de papieren. Vlak daarna overlijdt ze. Ludo komt vlak daarna binnen en snapt niet wie die advocaat was. Dan komt Maxime eraan en verteld hem dat zij de schuldige hieraan is. Het is haar gelukt: Ze heeft Amy van hem afgepakt.

Hoofdrolspelers:
Ludo Sanders (Erik de Vogel)
Isabella Kortenaer (Victoria Kobelenko)
Maxime Sanders (Marjolein Keuning)
Amy Kortenaer (Julia Batelaan)
Charlie Fischer (Lieke van Lexmond)
Noud Alberts (Ruud Feltkamp)
Lucas Sanders (Ferry Doedens)
Jack van Houten (Mark van Eeuwen)
Ronja Huygens (Alexandra Alphenaar)
Barbara Fischer (Charlotte Besijn)