Levensverhaal van Arnie Alberts!

0
1047

Arnoud Roberts Alberts is de zoon van Laura en Robert. We leren hem kennen als een rechtenstudent. Zijn studie betaalt hij door het geld wat hij verdient met zijn werk. Hij heeft dan ook heel wat bijbaantjes gehad.

In de liefde wordt Arnie tussen twee vrouwen heen en weer getrokken: Linda en Roos. Hij heeft al sinds de middelbare school verkering met Linda, maar na enige tijd gaat dit over. Dan komt er een nieuw meisje in beeld: Roos de Jager. Hij en zijn beste vriend Peter vallen allebei als een blok voor de mooie Roos. Arnie weet uiteindelijk Roos haar hart de veroveren. Ze gaan dan ook trouwen. Maar Linda is nog steeds niet uit beeld. Wanneer het soms niet lekker loopt tussen Roos en Arnie weet Linda nog steeds de aandacht van Arnie te trekken.

Na zijn studie rechten besluit Arnie om in de VS internationaal rechten te gaan studeren. Zijn vrouw Roos gaat met hem mee. Helaas krijgt Roos na enige tijd al heimwee en besluit terug te gaan naar Nederland. Arnie blijft alleen achter in de VS. Uiteindelijk besluit Arnie zijn studie af te breken, omdat hij niet zonder zijn geliefde Roos kan. Om zijn schulden te betalen die hij heeft gemaakt voor zijn studie besluit hij te gaan werken bij AA&F,het bedrijf van zijn vader Robert.

Het huwelijk met Roos loopt niet goed en ze besluiten uit elkaar te gaan. Linda komt weer in beeld en Arnie besluit om het opnieuw met haar te proberen. Roos blijkt ondertussen zwanger te zijn van zijn kind, maar laat het weghalen. Het wordt Arnie te veel en hij besluit zich te monsteren aan een schip. Wanneer hij terug komt staat zowel Linda als Roos hem op te wachten. Aan hem de keus. Hij kies uiteindelijk voor zijn grote liefde Roos.

Als zijn leven weer in rustig vaarwater is gekomen, gaat Arnie weer aan het werk bij AA&F. Dan wordt hij uitgezonden naar Venezuela. Wanneer hij in het vliegtuig zit, stort zijn vliegtuig neer. Laura en Robert starten een onderzoek en gaan zelfs naar Venezuela. Zonder succes. Arnie lijkt te zijn omgekomen bij het ongeluk.

Jaren later krijgt Robert een telefoontje dat er een lichaam in Venezuela is gevonden. Na een DNA-test met een tandje, blijkt dit het lichaam van Arnie te zijn. Zijn stoffelijke resten worden naar Nederland gevlogen en Laura en Robert begraven hun zoon. Nu kunnen ze het verleden afsluiten. Denken ze. Wat Robert dan nog niet weet is dat Arnie niet echt zijn biologische zoon is. Dennis Tuinman en Arnie Alberts zijn als baby's omgwisseld in het ziekenhuis. Dennis is dus de zoon van Laura en Robert en Arnie is officieel geadopteerd.

De rol van Arnie Alberts werd gespeeld door Reinout Oerlemans.