Leuke unieke cadeaus voor je dochter

0
3300
moeder en kind sieraad

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor je dochter, bijvoorbeeld voor haar verjaardag, afzwemmen of een goed rapport? Er zijn veel opties mogelijk als het om cadeaus gaat, maar wanneer je op zoek bent naar iets unieks is het aanbod vaak veel kleiner. Wij laten je in dit artikel een aantal unieke cadeaus zien die je dochter geweldig zal vinden.

Ga voor een mooi gepersonaliseerd sieraad

Bij kayasieraden kun je terecht voor heel veel soorten sieraden, die vaak zelf samen te stellen zijn of gepersonaliseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een ketting of oorbellen met de geboortesteen van je dochter, unicorn of regenboog oorbellen of een ontzettend mooie moeder dochter armband. Hierbij kun je kiezen voor een model met hartjes of het oneindigheidsteken, maar ook met jullie namen erin gegraveerd. Ook zijn er bedelarmbanden beschikbaar, waarbij er dus telkens een nieuwe bedel aangehangen kan worden bij belangrijke gebeurtenissen. Op die manier kan jouw dochter de armband haar hele leven dragen!

Moois voor aan de muur

Ook foto’s of posters kunnen persoonlijk en uniek zijn. Een goed voorbeeld hiervan is een poster waarop de sterrenhemel te zien is zoals deze was op de nacht van haar geboorte. Erg uniek dus, want deze is bij niemand hetzelfde. Is je dochter niet zo van de sterren, dan zou je ook kunnen kiezen voor een stadskaart van haar geboorteplaats.

Is dit nou allemaal niets voor je dochter, maar is ze wel gek op mooie foto’s? Dan is een fotowand ook nog een optie. Hierbij stel je verschillende foto’s of posters samen die je in verschillende lijsten plaatsen. Dit hang je vervolgens bij elkaar zodat het een geheel vormt.

Nuttige cadeaus voor je dochter

Wil je wel iets leuks geven, maar is het daarbij ook wel belangrijk dat het een nuttig cadeau is? Denk dan bijvoorbeeld eens aan proefpakketten. Tegenwoordig zijn er veel van dat soort pakketten te bestellen, dus er is keuze genoeg. Verschillende soorten zeep, koffie of thee, maar ook knutselpakketten, zaaibommetjes voor mooie bloemen of een wijn- of bierpakket.

Zit er geen pakket bij die volledig aan je wensen voldoet? Dan is het ook heel simpel om zelf een mooi en uniek pakket samen te stellen. Is je dochter gek op chocolade? Koop dan eens een aantal repen of bonbons die ze nog niet kent, zodat ze deze zelf uit kan proberen. Dit geldt uiteraard ook voor kaas, worst, tapas, buitenlandse drankjes of brownies.