Slastamp met feta

0
12

Slastamp met feta

 slastamp.jpg

Ingrediënten

  • kruimige aardappelen (geschild) – 1 kg
  • pijnboompitten – 2 el
  • melk – 200 ml
  • ijsbergsla (in reepjes) – 1 kleine krop
  • rode ui (gesnipperd) – 1
  • feta (in blokjes) – 200 gr
  • gemarineerde olijven (in ringetjes) – 150 gr

Instructies

  • Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord.
  • Giet de aardappelen af. Schenk de melk erbij en stamp de aardappelen op laag vuur tot een smeuïge puree.
  • Schep er de sla, de ui, de feta en de olijven door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Schep de stamppot op 4 borden.