Rucola stamppot
Ingrediënten
500 gram kruimige aardappels
150
gram rucola
150 gram geitenkaas of 150 gram mozzarella
50 gram geroosterde
pijnboompitten
15 gesneden zongedroogde tomaatjes
10
cherrytomaatjes
Scheutje melk
Klontje roomboter
Zeezout en zwarte
peper
Bereidingswijze
Schil de aardappels en kook ze in
twintig minuten gaar met wat zout.
Was intussen de rucola en snijd deze
in kleine stukken.
Rooster vervolgens de pijnboompitjes
in een pan totdat ze goudbruin kleuren.
Snijd daarna de cherrytomaatjes
doormidden en bak deze kort in een koekenpan.
Giet de aardappels af en stamp ze
fijn.
Voeg naar smaak peper en zout toe en
maak de puree af met een klontje boter en een scheutje melk.
Schep vervolgens de cherrytomaatjes,
de zongedroogde tomaatjes,
de rucola en de geitenkaas of de
mozzarella er doorheen.
Garneer met de
pijnboompitjes