Pasta met kikkererwten
300 g rigatoni (pasta, zak 500 g) +
- 2 el olijfolie +
- 1 schaal gegrilde vegetarische stukjes (175 g) +
- 1 aubergine, in blokjes +
- 1 courgette, in blokjes +
- 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) +
- 1 blik kikkererwten (400 g), uitgelekt +
- 2 tl gedroogde rozemarijn
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gegrilde stukjes 2 min. op middelhoog vuur. Bak de aubergine 5 min. mee. Voeg de courgette toe en bak nog 2 min. 2. Schenk de tomatenblokjes in de pan. Voeg de kikkererwten toe en verwarm de saus 3 min. Breng op smaak met de rozemarijn en peper en zout. 3. Giet de pasta af en schep door de groenten. Verdeel de pasta over 4 borden.