Aubergineschotel
ik geef jullie mijn heerlijke aubergine schotel met tomaat en geitenkaas en zwarte olijven…
Dit is een heerlijk gerecht samen met een lekker een zeer gezond en niet dik makend eten….
Wel zonder rijst aardappels en brood natuurlijk…. OO wat eten we weer lekker..
Dit is wel wat werk maar dan heb je ook wat. De Aubergine [2stuks] in gelijke plakken snijden…
En na gepeperd en wat zeezout heerlijk even in de grilpan om en om grillen.
Mooi op een vuurvast bord draperen… 3 mooie tomaten in blokjes snijden,
2 uien in stukjes snijden en twee mooie paprika's rood in mooie stukjes snijden….
Dit in de koekenpan met een klein beetje olijfolie en een gefruit knoflookje
en wat roomboter in de pan op klein vuur even aanbakken wat zwarte peper,
zeezout en een snufje kaneel [dit niet vergeten] schep het op de aubergine
kruimel de geitenkaas[ zachte geitenkaas] en de gehakte zwarte olijven erover zie foto
dan op 180 graden de oven in een kwartiertje en dan smullen met een heerlijke omelet .
Zelf vind ik kropsla of rucula sla er ook nog heerlijk bij maar kijk maar wat je lekker vind