Je boodschappen bestellen vanuit huis

0
2187
boodschappen online

Boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen wordt steeds populairder. Dit is niet alleen te merken aan het aantal bestellingen dat een winkel ontvangt en het aantal bestelwagens die je ziet rijden, maar ook doordat er steeds meer winkels zijn die deze optie hebben.

Je boodschappen online bestellen

Wil je je boodschappen bij een online supermarkt bestellen, dan dien je eerst een account aan te maken. Daarna kun je heel eenvoudig de gewenste boodschappen online opzoeken en in je winkelwagen plaatsen. Ben je helemaal klaar? Dan kun je een ophaalmoment uitkiezen waarop je de boodschappen bij de super in jouw buurt op kunt halen. Liever de boodschappen bezorgen aan huis? Dan is dit ook mogelijk. Het bezorgen van de boodschappen kost €4,95 maar wanneer je bestelt voor €50,- of meer, is de bezorging helemaal gratis. Je bestelde boodschappen ophalen in de winkel is altijd gratis. Er is geen minimum bestelbedrag dus ook voor een paar boodschappen kun je online je boodschappen bestellen. En heb je de bestelling geplaatst? Dan krijg je via de e-mail een bevestiging van je bestelling.

Bestellen online heeft ook een groot pluspunt wanneer je de boodschappen snel thuis wilt hebben. Bestel jij je boodschappen namelijk voor 10:00 uur, dan kunnen deze dezelfde dag nog worden thuisbezorgd. Wel is dit uiteraard onder voorbehoud van de bezorgmomenten die beschikbaar zijn die dag en daarnaast afhankelijk van de winkel die je hebt aangevinkt.

Ook is het mogelijk meerdere bezorgadressen in te voeren in je eigen account, zodat je de boodschappen ook op het werk kunt laten bezorgen of kan bestellen voor een familielid, buurvrouw of kennis. En betaal je liever contant in plaats van online? Dan heb je ook de keuze om te betalen op het moment dat de boodschappen bij je bezorgd worden.

Boodschappen doen bij je lokale winkel

Wanneer je een account aanmaakt op de website van een supermarkt, moet je ook aangeven bij welke supermarkt je normaal gesproken je boodschappen doet. De boodschappen komen namelijk rechtstreeks uit de winkelvoorraad en het assortiment kan per winkel verschillen. Daarnaast kan het zelfs voorkomen dat er kleine prijsverschillen zijn tussen twee winkels. Dat de boodschappen rechtstreeks uit de winkel bij jou in de buurt komen heeft voor jou het voordeel dat de producten vers zijn. Op de dag van bezorging worden de boodschappen voor je ingepakt, en dus niet één of twee dagen van tevoren.

Alle aanbiedingen die gelden in jouw winkel, gelden ook op de website. Hierbij loop je dus niks mis. Doe je in je lokale winkel mee met een spaaractie? Dan kun je ook gewoon meesparen als je online je boodschappen besteld. Wel zo handig, want op die manier mis je geen belangrijke spaarpunten!