Indiase curry met aardappel en bloemkool
Ingrediënten
- 2 eetlepels milde Indiase currypasta
- 1 kleine bloemkool, in roosjes
- 500 g aardappels vastkokend, geschild en in blokjes
- 4 tomaten, in stukjes
- 20 ml kruidenbouillon
- 4 eieren
- 2 theelepels gemalen komijn (djinten)
- 150 ml Griekse yoghurt
Bereiden
Verwarm in een hapjespan met antiaanbaklaag de currypasta. Schep de bloemkool, de aardappelblokjes en tomaatstukjes erdoor en bak 2-3 minuten. Voeg de bouillon toe en laat de curry afgedekt 15-20 minuten zachtjes sudderen tot de aardappel en groenten gaar zijn. Kook intussen de eieren hard, pel ze en halveer ze. Leg de eieren op de curry en warm het geheel nog even door. Rooster de komijn in een steelpan tot het gaat geuren. Schep de curry in diepe borden. Serveer de yoghurt in aparte schaaltjes en strooi hierover de komijn. Lekker met pappadums.