Crêpes gevuld met paddestoelen
Voor 4 personen
-
125 g bloem,2 eieren,500 ml melk,60 g boter,
1 schaaltje bimi (groente, 200 g),4 sjalotten, gesnipperd,
1 teen knoflook, fijngesneden, paddestoelenmelange (a 150 g),
1 tl gedroogde dragon, 3 takjes platte peterselie, fijngesneden
Bereiden
1. Zeef de bloem boven een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek hier de eieren in, voeg de melk toe. Roer met een garde tot een glad beslag. 2. Verhit 10 g boter in een koekenpan, voeg 1/4 van het beslag toe en bak beide zijden goudbruin. Bak nog 3 crêpes en houd warm onder aluminiumfolie.
3. Breng een pan met water aan de kook. Snijd de harde onderkant van de bimi en kook deze 1 min. Laat uitlekken. 4. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en fruit de sjalotten 3 min. Fruit daarna de knoflook 2 min. mee. Draai het vuur hoog en bak de paddestoelen al omscheppend 4 min. mee. Voeg de bimi en de dragon toe en bak nog 1 min. Laat uitlekken.
5. Leg de crêpes op borden en verdeel er het paddestoelenmengsel over. Vouw dubbel. Bestrooi met peterselie. Lekker met geraspte jong belegen kaas (biologisch).