‘Door Spinoza’s lens’ op de Boekenbeurs in Antwerp Expo

0
46

Tijdens de Boekenbeurs die van morgen 31 oktober t/m 11 november in Antwerp Expo wordt gehouden, zal VRT-radio meermalen vanuit die Boekenbeurs uitzenden. Zo komt het programma Trio 'live uit vanop de Boekenbeurs' op 3 en 11 november, van 12:00 tot 13:00 uur.

Op zaterdag 3 november ontvangt Werner Trio er de filosofen Tinneke Beeckman en Ico Maly en zal hij met hen “door de lens van Spinoza” naar de ideologie van N-VA kijken. [Van hier]

 

Het gaat blijkbaar voorspoedig met de verkoop van het boek Door Spinoza’s lens van Tinneke Beeckman dat pas 11 oktober werd gelanceerd. Het is al toe aan een tweede druk, zo meldt zij op haar blog. En die beslissing is ‘zelfs’ al genomen voordat ik hier mijn leeservaring heb kunnen geven… Ik heb het boek nog geen week in huis, héb een eerste lezing achter de rug, ben sommige delen aan het herlezen om binnenkort met mijn ‘recensie’ te komen. De schrijfster zal ik intussen snel op de hoogte brengen van typefoutjes die ik opmerkte, zodat ze die correcties in de nieuwe drukproeven kan meenemen.