De voordelen van private lease

0
5441
private lease

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen die private lease biedt. Zeker het feit dat je elk maand precies weet hoeveel geld je kwijt bent aan de auto wordt door een groeiende groep mensen als zeer prettig ervaren. Kies je voor private lease van XLEasy.nl dan profiteer je bovendien van een transparante werkwijze.
Daarnaast kun je al vanaf achttien jaar voor een private lease contract kiezen.
Tot slot doe je bij XLEasy zaken met een leasemaatschappij die hecht aan persoonlijk contact én buitengewoon flexibel is als de situatie daar om vraagt.

Private lease al vanaf achttien jaar

Wat betreft het persoonlijk contact maakt XLEasy.nl echt het verschil. Er wordt altijd transparant gecommuniceerd en de medewerkers zijn buitengewoon flexibel. Opvallend is ook dat je al voor private lease kunt kiezen vanaf achttien jaar terwijl je ook op oudere leeftijd nog voor private lease kunt kiezen. Uiteraard kies je de auto die jij wilt. Met de Car Configurator stel je zelf de auto samen en kies je de opties die jij wenst. Je hoeft tevens geen borgsom of aanbetaling te voldoen.

Kies voor XLEasy

Heb jij je droomauto samengesteld, dan neemt XLEasy.nl de aanvraag in behandeling en is alles in orde bevonden, dan word je uitgenodigd om het contract te tekenen onder het genot van een kop koffie. Vervolgens kun je veilig de weg op in je mooie, nieuwe en veilige auto. Kiezen voor deze vorm van leasen betekent dat je in een nieuwe auto rijdt en dat bij het maandbedrag ook de wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp en reparatie en onderhoud inbegrepen is. Je betaalt als trots chauffeur alleen nog voor de brandstof en eventuele verkeersboetes. Ook profiteren van de duidelijkheid en de voordelen van privé een auto leasen? Doe dan zaken met XLEasy.nl. Dan weet je namelijk zeker dat alles perfect voor je geregeld wordt.

In 4 eenvoudige stappen, goed geregeld:

 1. Stel je auto samen via de Car Configurator.
 2. XLEasy neemt de aanvraag in behandeling.
 3. Contract afronden onder genot van een kopje koffie.
 4. Lekker rijden in een gloednieuwe auto.

Dus voor een vast bedrag per maand rij je een nieuwe auto. En dit zit er allemaal bij in:

 • Reparatie en onderhoud
 • Pechhulp
 • Vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 72 uur
 • Motorrijtuigenbelasting
 • WA verzekering
 • All-risk verzekering
 • Vervanging van banden

Lees ook: met deze tips voorkom je autodiefstal