Sneeuw

0
563

De puppen zijn al weer ruim zes weken. Wat gaat de tijd snel.
Met 15 puppen in huis heb ik wat minder tijd om de website vaak bij te werken maar daarom vandaag eens lekker veel foto's.

De puppen ontwikkelen zich enorm, niet alleen in lichaam maar ook geestelijk. Ze worden met de dag vrijer. Waar ze beginnen in de werpkist, gebruiken ze nu de hele tuin om zich lekker moe te spelen.
Ze weten al precies op welke momenten ze overal mogen lopen en als we dan naar hun zin niet snel genoeg de hekjes open zetten dan brullen ze alles bij elkaar.

We hebben de ladder neergelegd en een hoop stenen zodat de pups op verschillende ondergronden lopen en leren hun achterhand goed te gebruiken.

We zetten regelmatig de slurf op, deze hebben we een paar jaar geleden van Yvette, hondenschool Alert, gekregen. De puppen vinden het ongelooflijk leuk en hadden ook heel snel door hoe ze hem moesten gebruiken. Met zijn allen rennen…scheuren…ze er door heen.

De sneeuw is één groot feest voor ze. Dat vonden we nog wel even spannend want daar kunnen de buikjes niet altijd even goed tegen.
Maar deze dames en heren hebben sterke magen, van een lekkere hap sneeuw zijn ze niet van slag geweest.

Pup Lori

Voor 159 andere foto's klik HIER