Filmsterren…

0
363

Gisteren ben ik met de driekleur naar Almelo geweest.
Daar werd mijn zusje geïntervieuwd voor een item in Netwerk.

De opnames werden niet alleen in haar huis gemaakt maar ook bij wat dingen uit haar dagelijks leven. Omdat er bij haar werk ivm persoonlijke gesprekken niet gefilmd kan worden werd ze gefilmd bij de fitness en omdat Roelien regelmatig op onze honden past leek de Netwerk-mensen dit ook leuk om er in te verwerken.

We zijn naar een mooi park in Almelo gereden en daar moest Roelien met Lori, Jotta en Romi heen en weer wandelen langs een vijver.
Met drie honden die net een uur in de auto hadden gezeten was het lastig ze netjes mee te laten lopen maar Roelien kreeg het voor elkaar. Daarna mochten ze nog los, lekker zwemmen achter de bal en de airkong aan en ook daar werden nog opnames van gemaakt.

Wanneer het uitgezonden wordt weten ze nog niet, daar krijgen we nog bericht van.

Opnames voor Netwerk

Opnames Netwerk

Opnames Netwerk

Mevrouw de gans vond dat we wel erg dichtbij kwamen en kwam op tien centimeter afstand mij weg sissen, vond ik best eng…ze ziet er op de foto vrolijker uit dan ze volgens mij was, haha

Opnames Netwerk

En nog even lekker  zwemmen…
Opnames Netwerk

Toen de mensen van Netwerk weg waren hebben we nog een echte wandeling gemaakt en weer gezwommen, bij Roelien hebben we gegeten. Op de terugweg was het muisstil achter in de auto.