Evi, Cross en Pleun

0
384

De afgelopen weken hebben de mini puppen zich ontwikkelt tot mini hondjes, wat groeien ze toch explosief. Ik las pas nog ergens dat de hond één van de snelst groeiende zoogdieren is en daar kan ik mij wel wat bij voorstellen.

De puppen zijn inmiddels op pupcursus, waarbij we dankbaar gebruik maken van het aanbod van Iris, baasje van Ribbels zusje Mika, om de pupcursus met onze Pleun te volgen. Echt super tof Iris.

De 'juf' schreef het volgende over de pupcursus… klik HIER

Pleun bij de kleuterpop


Pleun doet alles op haar eigen tempo en dat ligt wat lager dan bij Evi en Cross. Van de week had ik haar mee naar de markt, soms gaat ze dan op haar billen zitten en bewondert eerst de wereld om haar heen voordat ze haar weg vervolgd. Het knuffelgehalte op de markt ligt bij allemaal hoog, vooral het 'olijvenvrouwtje' stormt haar prachtige bus-kraam uit om iedere pup hoogstpersoonlijk te komen bewonderen.

Nadat ik Pleun had thuis gebracht was de beurt aan Cross.
Hij is wat stoerder en loopt overal vlot op af, alleen langs de viskraam kreeg ik hem niet mee, neus de lucht in en snuffelen maar.
Het normaal zo lekkere rodi-worstje spuugde hij zo weer uit.
Rook lang zo lekker niet als de gebakken kibbeling.

Roelien, Jotta en Merel hebben we nu twee keer van het station gehaald, de puppen in de doggyride, eerst vanuit een veilig plekje de treinen weg zien rijden en later even één voor één er uit.
Met de lift op en neer vonden ze eerst wel een beetje gek, het is een lift met veel glas, je ziet dat je naar boven of beneden gaat.

In de lift

Vanmiddag zijn we bij de hertenkamp geweest, daar staat ook een ren met kippen en konijnen. De puppen hebben vol bewondering naar de diertjes gekeken.

Evi

Cross

Pleun