Erkemederstrand met Evi en Cross

0
442

Vanmiddag ben ik met Evi en Cross naar het erkemederstrand geweest. Daar is een hondenstrand waar de honden het hele jaar los mogen.
Het was er best druk, eerlijk gezegd had ik dat op dit tijdstip niet zo verwacht, op donderdag en de basisscholen nog niet uit.

Evi en Cross hebben hun ogen uitgekeken naar alle verschillende rassen die ze daar zagen, zoveel hadden ze er nog niet bijelkaar gezien.

Twee piepkleine Chiwawa's, teckels, een zwitserse witte herder, een bull mastiff, een leonberger, een blonde en een bruine labrador, een beauceron, een golden retriever, een argentijnse dog, een paar keeshondjes, een friese stabij, diverse kruisingen, het was serieus heel divers.

Cross zwemt regelmatig, Evi was tot nu toe nog geen held in het water. Maar daar is vanaf vandaag volledig verandering in gekomen.
Ik ben meegeweest het water in en dat vond ze heel grappig.
Het hielp haar in één klap van haar watervrees af en ze heeft gezwommen of ze nooit anders gedaan heeft.

Eerst had ik mijn fototoestel mee maar later ben ik nog een stukje echt met ze gaan zwemmen. Ze doen dan niets liever dan op je rug klimmen dus is het even op letten dat je ze op afstand houdt.

Ik heb net als Evi en Cross enorm genoten……..

Op de foto's is Evi te zien met de groen/bruine waterdummie en Cross met de oranje dummie.

Voor meer foto's klik HIER

Evi

Kan je wel zo boos kijken maar die dummie is van mij hoor….
Evi

Cross heeft op jachttraining geleerd dat je de dummie bij het vrouwtje moet brengen dus dat doet hij in het water ook braaf.
Cross

Evi