Al weer ruim een week…

0
43

Het gaat goed met Romi en haar kinderen. De pupjes groeien lekker maar dat is niet zo gek natuurlijk, met z'n 3-en de hele MC-Drive.

Het pigment komt er al prachtig door, met de dag wordt het zwarter.
En ook de beweging door de kist is al flink, ze bewegen zich als zeehondjes door de ruimte maar proberen steeds meer hun pootjes er onder te krijgen, een leuk gezicht.
Ook zijn ze naar de pedicure geweest, de nageltjes zijn weer mooi kort.

Van verschillende kanten kregen we wat vragen of het inderdaad maar drie pupjes waren. Drie pupjes werden levend geboren, daarna leek Romi rustig, ze heeft uren liggen slapen en we hadden niet het idee dat er nog wat in zat. Tegen de ochtend werd Romi toch weer wat hijgerig, voor de zekerheid hebben we toen een foto laten maken, daar bleek inderdaad toch nog 1 pupje aanwezig.
Hij is op de natuurlijke manier geboren waardoor Romi een keizersnee gelukkig bespaard bleef.
Het reutje heeft helaas al enkele dagen niet meer geleefd.
Toen Romi gedekt werd zat ze prachtig hoog in progesteron en ook aan papa heeft het zeker niet gelegen, Romi heeft twee keer een prima dekking gehad. Zelf hadden we ook wat meer pups verwacht omdat Romi aan omvang niet veel voor Lori onderdeed. Ze verloor wel tijdens de bevalling veel vocht en heeft daardoor waarschijnlijk veel zwaarder geleken. De natuur besloot haar drie pups te geven.

Wij zijn reuze-blij met haar drieling en kijken al uit naar het open gaan van de oogjes en daarbij het contact maken met ons.

Romi

Romi

Kleine pootjes…grote pootjes
Romi

Ga eens weg met die camera….!
Romi

Knuffeltje…….
Romi

Vermoeiend dat geknuffel….
Romi

Pfff…even uitbuiken
Romi

Romi