Afsluiting nestje Romi en Stash

0
399

Twee goedzakjes en één boefje werden op 14 juli 2010 geboren.
Het boefje die nu toch luistert naar de naam Bo, werd met 350 gram geboren, zo klein hadden we ze nog niet gehad, broerlief die nu luistert naar de naam Thomas woog 426 gram bij zijn geboorte.

We hebben met de puppen van Romi een heerlijke periode achter de rug.  Drie puppen is zo ontzettend makkelijk.
Het waren onze eerste blonde pupjes, en met hun mooie expressie waren het echte page-pupjes met een hoog knuffelgehalte.

Inmiddels zijn de puppen van Romi naar hun nieuwe baasjes gegaan en hebben het goed naar hun zin
Door familie-omstandigheden is één pupje terug gekomen en ook al is zij maar kort weg geweest heeft ze zich in die dagen met haar baasje prima vermaakt, die dan ook erg verdrietig was toen hij genoodzaakt was haar terug te brengen.

update woensdag 22-09  Voor het blonde teefje hebben we een nieuw huisje gevonden en voor ons wel een hele bekende, ze mag bij Iris en Bert komen wonen, bij haar nichtje Mika, zusje van Ribbel
Morgen zal zij naar haar nieuwe huisje gaan.

Via onderstaande links nog een honderd-en-één foto's van…
Oefenen op het speeltoestel…de eerste vleesbotten…nog een nieuw speeltoestel en de verpakking daarvan…lekker karton happen…naar het bos….de ballenbak…jammie, een pensstaafje…naar de eendenvijver en op het laatst nog mooie foto's van mama Romi, prachtig spelend met haar kinderen.

Klik HIER om naar het album te gaan

Wij wensen Thomas, Bo, Sammie en hun baasjes heel veel gezondheid en labradorplezier toe.

Romi en Bo