Dieren fotograferen

0
3892
dieren fotograferen

Dieren in de natuur fotograferen

Sommige mensen wandelen in de natuur puur om van het wandelen te genieten. Je kunt echter ook de natuur in gaan met een bedoeling: mooie plaatjes “schieten”. Je wilt de natuur mee naar huis nemen zonder dat je deze geweld aan doet of er schade in aanbrengt. Het is een heel ontspannen hobby om dieren in hun natuurlijke omgeving te fotograferen. Ga op diverse tijden proberen om de mooiste foto’s te maken. Je zult merken dat het licht in de ochtend totaal anders is dan bij het invallen van de avond. Heb je een speciale uitrusting, een mooie camera of maak jij met je telefoon foto’s van de fraaie dieren en planten die je tegenkomt? Met een telefoon van goede kwaliteit kun je de mooiste kiekjes maken. Thuis zoek je uit welke foto’s je wilt bewaren en geniet je er nog een keer van.

Dierenfoto’s aan de wand

Heb je een heel speciale foto gemaakt in de natuur? Dan kun je daarmee een mooie wand in huis bekleden. Laat van je foto een poster maken. Je creëert je eigen behang door foto’s als wandbekleding te gebruiken. Jouw interieur is uniek! Je haalt de natuur in huis. Op die manier kun je ook de kinderkamers van een nieuw “behang” voorzien. Je kiest voor een schitterende wanddecoratie als jij je eigen foto’s gebruikt, een collage of een poster! Jouw interieur wordt er persoonlijk door en uniek. Misschien heb je een leuke actie foto van je eigen hond en kun je die laten vergroten en als poster ophangen. Tip: geef een dierenfoto, poster of een collage van de lievelingsdieren van diegene, die jij een cadeau wilt geven.

Fotoboek

Maak je veel of weinig foto’s? Er zullen altijd foto’s zijn, die een speciale herinnering oproepen. Deze foto’s wil je graag bewaren. Leg een fotoboek aan, dat is veel prettiger kijken dan de foto’s die je op je telefoon opslaat. Zeker als je de foto’s aan derden wilt laten zien. Je kunt in een fotoboek de datum en de bijzonderheden bij de foto vermelden. Schrijf er iets leuks bij. Waarom deze foto zo bijzonder is, heb je hieraan een speciale gedachte enz. Het lijkt wat “terug in de tijd”, maar je zult je zeker de gezellige uurtjes herinneren dat je samen met familie of vrienden een fotoalbum van vroeger ging bekijken. Maak gebruik van de modernste technieken om foto’s van dieren, de natuur enz. te maken en gebruik dat “ouderwetse” album om foto’s in te plakken. Maak een fotoboek van je hond van puppy tot het einde, een waardevolle herinnering!